Moeder troost bruid die met volle emoties kijkt naar dr jurk

ze waren namelijk overal op het juiste moment

Een paar maanden nadat wij in augustus 2018 verloofd waren zijn wij langzaamaan begonnen met het zoeken naar leveranciers. Over veel dingen hadden we nog niet heel erg nagedacht maar over één ding waren wij het al heel lang eens; als wij zouden gaan trouwen dan was er maar één fotograaf die wij graag wilde en dat was Sander. Wij volgende hem al jaren op social media en werden steeds enthousiast van de foto’s die wij zagen waardoor we toen al wisten; als het bij ons ooit zover is dan is die keuze snel gemaakt.
We maakte dan ook een klein vreugde dansje door de kamer toen wij dezelfde avond als dat wij het beschikbaarheidsformulier hadden ingevuld, een mail kregen van Sander dat hij nog beschikbaar was op onze trouwdatum!

Als snel plande we het kennismakingsgesprek in en wat was het gezellig! Sander liet ons wat voorbeelden zien van eerdere trouwreportages en van een aantal prachtige trouwalbums. Ons gevoel werd meer en meer bevestigd; we willen niets liever dan dat Sander onze dag gaat vastleggen!

Helaas heeft door corona onze eerste trouwdatum niet plaats kunnen vinden, maar Sander heeft ons ontzettend gesteund in deze tijd van onzekerheid. Nadat we een nieuwe trouwdatum gepland hadden, hebben we gelijk een loveshoot ingepland met het idee dat we dan vast een ”generale repetitie” konden doen. En wow wat was het die avond gezellig en wat zijn die foto’s gaaf geworden! We hebben er ontzettend mooie reacties op gehad en wederom werd ons gevoel bevestigd; wat zijn wij blij dat wij voor Sander gekozen hebben!

Na een lange tijd wachten was het eindelijk zaterdag 8 mei 2021! Sander en zijn second shooter waren al om 06.00 uur bij ons om zo niets van de dag te missen. Vanaf het eerste moment hebben we zo ontzettend veel gelachen met elkaar. Het voelde alsof Sander en zijn second shooter als extra gasten op onze bruiloft aanwezig waren in plaats van in de rol als fotografen. En wat zijn er veel foto’s gemaakt! Door onze gasten werden ze gekscherend de paparazzi van de dag genoemd; ze waren namelijk overal op het juiste moment. Tijdens onze dag kregen wij, maar ook onze gasten al het gevoel dat de foto’s niet anders dan fantastisch konden worden. Sander was namelijk steeds overal; hij vloog van links naar rechts door de ruimtes om elk moment maar vooral élke emotie vast te leggen.

En toen was onze dag voorbij en moesten we afwachten tot we de eerste preview zouden krijgen. Maar ons geduld werd gelukkig niet heel lang op de proef gesteld want 2 dagen later kregen wij de preview van de eerste 20 foto’s; en wat voor een preview; WOW WOW WOW! Het waren foto’s waarop alle emoties van die dag gevangen waren; foto’s met een lach en een traan. De reacties van vrienden en familie op deze foto’s waren geweldig! Iedereen was zo enthousiast en de nieuwsgierigheid naar de rest was alleen maar groter geworden.

Na vier weken kregen wij eerst het preview filmpje wat Sander gemaakt heeft. Bij het zien van het filmpje kwamen alle emoties van de dag terug en zijn er bij ons wat tranen gevloeid. Maar niet alleen wij waren enthousiast over dit filmpje; ook vrienden en familie en zelfs de mensen die er niet bij waren geweest gaven aan dat ze door de foto’s het gevoel kregen de dag opnieuw te beleven en de emoties van die dag door de foto’s konden voelen. De dag later kregen we alle foto’s en ook deze zijn stuk voor stuk prachtig en zijn al meermaals door ons opnieuw bekeken!

Wij willen Sander en zijn secondshooter ontzettend bedanken voor hun aanwezigheid, gezelligheid en FANTASTISCHE werk wat zij verricht hebben. Wij gaan nog heeel lang nagenieten van alle mooie foto’s en willen Sander voor meer dan 100% aanraden als je op zoek bent naar een fotograaf die geen ”staatsportretten” maakt maar die precies de juiste momenten én emoties weet vast te leggen én jullie als bruidspaar (en natuurlijk jullie gasten) precies weet vast te leggen zoals jullie zijn!

Lieve Sander; dank dank dank!

Jamie & Rachèl