Workshop Flitstechnieken

Winter bruiloft – trouwen in de winter

De winter bruiloft van Cytnhia & Franjo was Ć©Ć©n mooi sprookje! Wat een heerlijke sfeertje heb je toch midden in december! Heerlijk!

Waarom zou je trouwen in de zomer als het ook in de winter kan? En al helemaal als je een fantastische trouwlocatie hebt gevonden waar je helemaal niet naar buiten hoeft te gaan. Al ruim voordat de dag begon waren wij aanwezig op de locatie toen Franjo binnen kwam. Zo relaxed en zonder zenuwen. Heerlijk als je zo je trouwdag kunt beginnen. En zo ging het eigenlijk de hele dag door. Heel ontspannen en vol met mooie momenten met de daggasten.

Met de rust was het rond het avondfeest echt gedaan. Want toen ging het los. Mede dankzij de geweldige DJ (Ć©Ć©n van mijn favorieten) en uiteraard de gezellige gasten ging het tot het laatste uurtje helemaal los. En daar waren ineens wc-rollen. Vanuit het niets doken ineens tientallen wc-rollen op en werden rondom het bruidspaar gewikkeld. Fantastisch!!

Cynthia & Franjo, wij hebben enorm genoten van jullie mooie bruiloft en we voelen ons vereerd dat wij een herinnering hebben mogen maken voor later.Ā 

Trouwleveranciers:
Trouwlocatie:
Klooster Bethlehem Bruidfotograaf: FLEXMI fotografie DJ: HuwelijkDJ.com


Ā 

Trouwplannen en nu al enthousiast?

Willen jullie meer informatie en prijzen of zijn jullie nieuwsgierig naar de ervaringen van mijn bruidsparen?