Bruidspaar loopt vrolijk tussen de schapen in de wei

Wij wisten het eigenlijk al binnen 2 minuten

FLEXMI volgden wij al op facebook en vonden de foto’s altijd al een feest om naar te kijken, toen wij op zoek waren naar een fotograaf was het ook voor ons vanzelfsprekend dat wij zeker met FLEXMI wilde kennismaken. Na het invullen van het makkelijke formulier nam Sander dezelfde dag nog contact met ons op, om een afspraak te plannen. Sander was de eerste fotograaf met wie wij een gesprek hebben gehad voor onze grote dag. De eerste afspraak was gelijk heel fijn er was gelijk een klik en dat vonden wij heel belangrijk. Sander is heel eerlijk, open, relax en mega enthousiast, dat straalt hij ook met alles uit en dat is heel fijn. Na ons gesprek wisten wij eigenlijk al binnen 2 minuten wij willen Sander op onze grote dag, wij wilden niet eens meer met andere fotografen praten. Het was gewoon al duidelijk wij waren groot fan van zijn werk en dan was onze dag nog niet eens geweest. Voor onze dag hadden wij heel makkelijk contact met Sander er was totaal geen drempel en je krijgt heel snel antwoord wat heel fijn was. Geen vraag was Sander te veel.

Op de grote dag kwam Sander samen met zijn second shooter en hij was ruim op tijd. Een secondshooter kunnen wij ook zeker aanraden, want je hebt meerdere foto’s van meerdere kanten wat heel gaaf is! Tijdens het aankleden en andere intieme momenten heb je niet door dat Sander er is. Hij is heel rustig en echt op de achtergrond. Tijdens de shoot weet Sander precies hoe, wat, waar hij het wilt hebben om het perfecte plaatje te schieten en dat is heel fijn en makkelijk werken. Op de dag zelf was Sander ook dol enthousiast en relax en dat straalt hij ook echt uit waardoor wij op onze grote dag ook helemaal relax waren. Wij vonden het heel gaaf dat als hij een super toffe foto had geschoten dat hij dol blij was en vol trots het resultaat even tussen door kwam laten zien, waardoor wij ook weer dol blij en enthousiast werden. Tijdens het borrelen heeft Sander ook spontane foto’s geschoten en die zijn ook echt heel leuk geworden. Op de avond voordat het feest begon deed Sander een rondje om de feestzaal en zag nog twee toffe plekken om foto’s te maken in de regen. Wij mee naar buiten en dit zijn toffe foto’s geworden. Dit bewijst dat Sander enorm creatief is en goede inzichten heeft waar hij toffe en mooie foto’s kan maken.

Na onze dag kregen wij een preview van een aantal foto’s en dit was echt geweldig en toen wij daarna de videoclip kregen stonden bij ons beide de tranen weer in de ogen dit was zo gaaf! Je beleefd echt je dag weer opnieuw en alle emoties stonden goed op de foto! Wij hebben geen spijt gehad van Sander en zouden hem zo weer opnieuw kiezen zonder twijfel!

Tim & Fieneke