Zwart wit foto van twee bruidegoms die trots hun ringen showen

We waren juist op zoek naar iemand die momenten vastlegt

Wij hebben Sander gevonden via mijn werkzaamheden in de trouwwereld, FLEXMI kende ik al en de stijl van fotografie sprak ons zeer aan! Het eerste contact was alsof het een vriend is! Zo hartelijk, gezellig, duidelijk, we voelden ons meteen op ons gemak, en hoefde geen seconde na te denken over de keuze om Sander te boeken. Wat ons vooral aantrok in zijn stijl is het ’niet gestylde’, we houden niet zo van de statieportretten, we waren juist op zoek naar iemand die momenten vastlegt, niet naar gecreëerde momenten, en dat kan Sander als de beste. Onze dag vierden wij in een donkere ruimte, we waren op zoek naar de flitskoning van Nederland, en die hebben we gevonden!

Het contact met Sander voorafgaand aan de bruiloft was super fijn, ook al was het contact vanaf het begin af aan al goed, naarmate de bruiloft dichterbij kwam, groeide het contact, Sander leeft met je mee naar de dag toe en neemt zorgen weg waar nodig! Wij hebben Sander en zijn second shooter als twee vrienden ervaren die gewoon aanwezig waren en ’toevallig’ een camera in hun hand hadden 🙂 Op sommige momenten hadden we niet eens door dat ze aanwezig waren. De gezelligheid is ons echt bijgebleven, het lachen gieren brullen! Hij stelde ons gerust, maar stond ook gewoon met ons mee te feesten!

Toen we de foto’s voor het eerst zagen denk ik dat we wel 1000x wow, wow wow hebben geroepen, soms even stil van verbazing hoe mooi het was, tranen van emotie, en dankbaar dat onze dag nog mooier is vastgelegd dan we van te voren hadden durven hopen.

Wij hebben FLEXMI als gast ervaren, met ’toevallig’ een fototoestel in zijn handen, die werkelijk waar de hele dag bij ons in de buurt was, maar waar we niks van gemerkt hebben, zelfs zo erg dat we bij het bekijken van de foto’s dachten, huh…. was Sander toen ook bij ons? Wij zouden FLEXMI dus ook 10000% zeker aanbevelen aan anderen! Waarom? Check zijn foto’s, dan weet je genoeg! Gooi daar nog een berg enthousiasme en liefde bovenop… dat gun je ieder bruidspaar toch?

Jaap & Danny