Silhouet van bruidspaar dat in een wei naar de zonsondergang kijkt

Trouwplannen voor het huwelijksaanzoek

Daar stond hij, Sander, met zijn fantastische foto’s, met zijn mooie spullen en zijn onverstoorbare enthousiasme. Toen we zijn foto’s bekeken en zijn MacBook zagen, wisten we het eigenlijk al. Deze man zou onze trouwfoto’s gaan maken. Dat we nog niet verloofd waren, was maar een detail, want we wisten wel al wanneer we zouden gaan trouwen. We waren namelijk in het geheim al bezig met plannen.

Na onze eerste ontmoeting hebben we een afspraak gemaakt om te kijken of het klikte, maar voor ons was het voor die afspraak al duidelijk: Sander moest en zou onze fotograaf worden. Dus we hebben gelijk maar alles vast laten leggen. Het kan maar geregeld zijn. En toen waren we dan eindelijk verloofd waren hebben we hem, omdat hij al van alles op de hoogte was, snel op de hoogte gebracht. Het is zo bijzonder dat iemand die je eigenlijk niet kent zo blij is voor jullie.

In de aanloop naar ons huwelijk hebben we regelmatig contact, over van alles en nog wat. De oprechte interesse en aandacht is zo fijn. Hij is niet alleen de beste fotograaf, maar hij is ook een fantastische mens. Daarnaast komt hij standaard met een second shooter, dat is echt zo leuk, want zo heb je echt alle momenten, ook de momenten waar je als bruidspaar geen weet van hebt.

Wij hadden het grootste “ pakket” daardoor waren ze de hele dag bij ons. Van het begin tot bijna het einde. Ze zijn er, maar ze zijn er ook niet. Het is een beetje alsof ze die dag familie zijn. Sander maakt je aan het lachen en hij heeft zoveel energie. Dat brengt hij over. En dan die foto’s. Die zijn zo bizar goed en scherp. Ze lijken wel scherper dan dat je het zelf kan zien. Wat deze man maakt en kan dat is niet te beschrijven. Dus bekijk zijn foto’s en boek hem voor je bruiloft, want dan heb je voor altijd de perfecte foto’s.

Marco & Alicia