Bruidspaar staat in een woeste zee

Trouwen op Texel

Ik mocht voor de aller eerste keer afreizen naar Texel voor een bruiloft! Want als je een vakantie huisje hebt op Texel, waarom zou je dan gaan trouwen in het zuiden van het land?

Trouwen op Texel

Het voelde voor mij als bruidsfotograaf als een destination wedding. Vanaf het moment dat je op de boot stapt waan je je in een andere wereld. Ik kan er de vinger niet op leggen maar het is het sfeertje wat er hangt. Het voelt zo relaxed. En relaxed was misschien ook wel het juiste woord voor de Bruiloft van Mark & Marlijn. Wat was dit genieten.

Voor de trouwfoto’s zijn we het hele eiland over gereden. Om vervolgens te eindigen op de trouwlocatie “Strandpaviljoen Paal 9”. En als echte kite-surfers paste de locatie en het strand perfect bij het bruidspaar. Ze hebben ook even zitten twijfelen om toch nog het water op te gaan. Want de weersomstandigheden waren perfect!

“Sander wat vond jij van onze trouwdag?”

Dat kreeg ik als appje van het kersverse bruidspaar. Als ik de dag zou moeten omschrijven vanuit mijn oogpunt…. WAUW! Enorm veel gezelligheid, veel grapjes en mooie momenten. Aan het einde van de avond belande ik en mijn second shooter bij de avondgasten op de nek en werden we compleet betrokken bij het avondfeest. ECHT WAUW…

Mark & Marlijn,
Bedankt dat wij erbij mochten zijn en jullie trouwdag mochten vastleggen.

Ā 

Trouwplannen en nu al enthousiast?

Willen jullie meer informatie en prijzen of zijn jullie nieuwsgierig naar de ervaringen van mijn bruidsparen?