Bruidspaar poseert in Spanje voor de foto

Trouwen in Spanje

Een villa voor alleen jou en je daggasten, bovenop de berg met kilometers verre uitzicht… Dat klinkt toch als een sprookje? En dat was het ook!

Vier dagen lang genoot ik bovenop de berg van het geweldige uitzicht, lieve gasten en een perfect geregelde bruiloft! Wauw wat was het mooi. Wat ik enorm leuk vond aan de locatie is, dat ik de locatie al kende. Ik was er nog nooit geweest maar toch kende ik het. In de winter periode heb ik namelijk een “Ik vertrek” tv marathon gehouden. De trouwlocatie “Villa Atalanta” kende ik dus daarvan. Hoe leuk!

Gaan jullie nou ook trouwen in het buitenland of misschien wel in nederland? Super leuk, wij zijn er graag bij šŸ˜‰

Trouwplannen en nu al enthousiast?

Willen jullie meer informatie en prijzen of zijn jullie nieuwsgierig naar de ervaringen van mijn bruidsparen?