Bruidspaar poseert in Portugal in de stad bij een tram

Trouwen in het Buitenland

Samen met een geweldig team vlogen wij naar het buitenland voor een grandioos gezellige bruiloft. De bruiloft van Niels & Nathalie is er één om nooit te vergeten.

Trouwen in het buitenland | Portugal

Jaren van voorbereidingen, een leuke loveshoot van te voren ter voorbereiding van hun grote trouwdag. Alle ingrediënten waren aanwezig voor een onvergetelijke reis. En onvergetelijk was het. Wauw! Samen met het bruidspaar en hun gasten stapten we samen op het vliegtuig richting Lissabon. Echt te gek dat je ook vanaf het vliegveld je reis samen begint met het aanstaande bruidspaar. De gezelligheid zat er al goed in! Aangekomen op Lissabon werden we goed verwelkomd met het warme weer! Yes hier deden we het voor.

After wedding shoot Lissabon

Hoe gaaf was dit! Na de bruiloft mochten we gewoon nog een keertje op pad met onze camera’s. En dan nu voor een hele toffe after wedding shoot in Lissabon. Pittig was het wel, want het was namelijk een goede 39 graden. Maar wij doen alles voor de foto en het bruidspaar ook. Want wat was het gaaf en wat hebben ze het goed gedaan. Want ook model staan in deze hitte is niet niks 🙂

Lieve Niels & Nathalie, bedankt voor het vertrouwen en bedankt dat wij jullie mooie trouwdag in Portugal mochten vastleggen.


Trouwleveranciers
Fotografie:
FLEXMI fotografie | Videografie: Jan Persoon Videografie | Styling: Perplexz | Make-up & haar: Bruid en beauty Nederland

Trouwplannen en nu al enthousiast?

Willen jullie meer informatie en prijzen of zijn jullie nieuwsgierig naar de ervaringen van mijn bruidsparen?