Close up van bruidspaar

Diezelfde avond hebben we nog bevestigd

Bas & Evy aan het woord:

We hebben Sander ontmoet op de open toptrouwlocatie route en waren direct al te spreken over zijn vriendelijkheid, enthousiasme en prachtige foto’s. Zijn visitekaartje ging mee naar huis, waarna we niet veel later bij hem op gesprek kwamen. Het contact met Sander verliep prettig en we voelden ons bij hem op ons gemak, iets dat we erg belangrijk vinden wanneer een fotograaf zo’n groot onderdeel van je trouwdag is. Diezelfde avond hebben we nog bevestigd, hier was geen nacht over slapen voor nodig! [LEES VERDER ONDER DE FOTO’S]

Op de trouwdag zelf hebben we veel met hem gelachen en heerste er een ontspannen sfeer. Bij Sander kan je makkelijk jezelf zijn, wat de foto’s nog mooier maakt. Wat ons aanspreekt aan zijn stijl van fotograferen is dat hij de momenten ongeposeerd weet vast te leggen. Wat de trouwfoto’s ongedwongen en ‘echt’ maakt. Zelfs tijdens de fotoshoot waarbij er geposeerd moet worden, kijken we met een grote glimlach terug. We hebben hier heel veel gelachen! De fotoshoot vond plaats in een oude loods, waar Sander pareltjes van foto’s wist te schieten! Nog mooier dan we hadden durven hopen!

Zijn professionaliteit kwam ook tijdens de ceremonie heel duidelijk naar voren. Wij trouwden eind november ‘s avonds onder kaarslicht. Sander wist met zijn flitstechniek met zeer weinig licht nog prachtige foto’s te schieten! En dat zonder daadwerkelijk een flits te zien. We zijn onwijs enthousiast over het resultaat en kijken met heel veel plezier terug op een zeer gezellige, ontspannen dag. Wat Sander absoluut mede mogelijk heeft gemaakt. Zonder twijfel zouden we zo weer voor FLEXMI kiezen!