Zwart wit foto van bruidegom die de champagne heeft gesabreerd met de bruid op de achtergrond

Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche

Een bruiloft bij Kasteel de Hooge Vuursche heeft voor mij altijd iets speciaals, dit omdat mijn ouders hier hun trouwfoto’s ook zijn wezen maken. En hoe tof is het dan ook als hier een complete bruiloft van begin tot eind mag vastleggen!

Al ver voordat de bruiloft begon keek ik al enorm uit naar de bruiloft van Erike & René. Zo’n lief stel en mooi gezin, ik wist zeker dat het een prachtige trouwdag ging worden! Mooi was het zeker. Perfect weer, een mooie locatie een stralend bruidspaar en leuke en gezellige daggasten. Ik heb alles met een grote glimlach mogen vastleggen en die lach is bij mij ook niet meer verdwenen. Had ik al gezegd dat het een mooie bruiloft was? 😉

Ook deze bruiloft mocht ik weer met een hele fijne videograaf samenwerken. Ik herinner mij nog goed hoe wij de ceremonie aan het vastleggen waren. Schouder aan schouder maakten wij onze beelden. Wat een heerlijke samenwerking was dit weer!

Erike & René, bedankt dat ik jullie trouwdag mocht vastleggen en dat ik een mooie herinnering voor later heb kunnen maken.

Trouwleveranciers:

Fotografie: FLEXMI fotografie Video: Jan Persoon Videografie Trouwlocatie: Kasteel de Hooge Vuursche Trouwjurk: Ladybird bruidsmode DJ: White Vision


Trouwplannen en nu al enthousiast?

Willen jullie meer informatie en prijzen of zijn jullie nieuwsgierig naar de ervaringen van mijn bruidsparen?