Bruidspaar poseert in een groen bos

Chantal & Wilco

112, politie, brandweer of ziekenwagen? Dat is een vraag die je liever nooit wilt beantwoorden. Toch moest ik dit net na de fotoshoot van Chantal & Wilco als bruidsfotograaf beantwoorden. Hun trouwdag liep net wat anders dan gepland.

De trouwdag van Chantal & Wilco begon als geen ander, stralendĀ weer, een fantastischĀ bruidspaar wat er zichtbaar enorm veel zin in had en het kon allemaal niet meer stuk! Nadat wij een geweldige fotoshoot hadden geschoten en door wilden rijden voor het laatste shot met de trouwauto sloeg alles in 1x om! Rook, dat is niet goed dachten we! Vanaf dat moment ging alles heel snel. Binnen een paar seconden stond het bruidspaar en chauffeur naast de auto en sloegen de vlammen onder de trouwauto vandaan! Voordat we het wisten was de brandweer al ter plekke en kon het blussen beginnen, van de trouwauto is helaas niks meer over. Gelukkig was iedereen veilig eruit gekomen en kon het bruidspaar hun trouwdag vervolgen.

Het bruidspaar heeft gelukkig mede dankzij facebook en een aantal bekenden snel vervangend vervoer kunnen krijgen, en wat denk je? Weer een super toffe Volkswagen!