Luxe Trouwalbums

Eigenlijk is het niet eerlijk. Jullie kijken lang uit naar jullie trouwdag, maar als het moment daar is, is de dag in een oogwenk voorbij. Een trouwalbum zorgt ervoor dat jullie steeds weer kunnen genieten bij de herinneringen aan jullie trouwdag. Al jullie favoriete trouwfoto’s verzameld in een mooi trouwalbum.

Mooi voor later

Jullie huwelijk is misschien wel het mooiste moment van jullie leven. Een trouwalbum is een prachtige manier om deze onvergetelijke gebeurtenis een waardig plekje te geven. Het is de kers op de taart, de prosecco tijdens het proosten. De fotoā€™s nemen jullie stap-voor-stap mee door de meest bijzondere momenten van jullieĀ trouwdag, van het aankleden tot het ja-woord. Het is de perfecte manier om alle sublieme en subtiele details van de dag te onthouden.

Trouwalbums vanĀ FLEXMI

Jullie bruiloft is niet alleen voor jullie, maar ook voor mij als bruidsfotograaf een unieke ervaring. Het is elke keer weer een eer om bij zoā€™n persoonlijke en intieme gebeurtenis aanwezig te mogen zijn. Ik streef dan ook naar de hoogst haalbare kwaliteit, zodat jullie trouwalbum een weerspiegeling is van de betoverende sfeer op jullie huwelijk. Dit mag je van mijn trouwalbums verwachten:

  • Lay flat lay-out. Dit houdt in dat over de gehele breedte het trouwalbum volledig plat ligt. (geen lelijke vouw in het midden šŸ˜‰ )
  • Alleen de beste kwaliteit papier. Zo blijft jullie trouwalbum jullie hele leven lang mooi. Bovendien wordt het album met de hand gemaakt, dus topkwaliteit is gegarandeerd.
  • Strak en rustig. Ik heb me door de jaren heen gespecialiseerd in het ontwerpen van trouwalbums die creatief vormgegeven zijn, maar geen onnodige franjes bevatten. De paginaā€™s zijn ingericht in chronologische volgorde en bevatten elk hun eigen verhaal. Zo neemt het trouwalbum jullie stapsgewijs mee door de highlights van jullie huwelijksdag.
  • Een ruim assortiment covers. Kies bijvoorbeeld voor een luxe leren, suĆØde of linnen cover. Hebben jullie speciale wensen? Laat het mij dan weten en we kijken samen wat ik voor jullie kan betekenen.

De beste kwaliteit trouwalbums

Kies voor een trouwalbum van FLEXMI als jullie willen dat de herinnering aan jullie speciale dag ook voor komende generaties intact blijft. Mijn albums zijn tijdloos en van topkwaliteit. Jullie kunnen kiezen uit twee verschillende soorten boekwerken. De standaard FLEXMI-albums bestaan uit 20 spreads van 25Ā bij 25Ā centimeter en tal vanĀ cover mogelijkheden. Ga je liever voor wat luxer? Geen probleem. Ik heb ook eenĀ super luxe trouwalbum. Dit album bevat 40 pagina’s (20 spreads) is 30Ā bij 40 centimeter groot en zit een luxe opberg case bij. MijnĀ uitgebreidere albums komen in chic covers van hout, leder, linnen of arcryl en worden voorzien van een luxe opbergbox. Uiteraard zijn beide albums met extra pagina’s uit te breiden. Willen jullie meer weten over de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact op te nemen.