Bruidspaar door erehaag met daggasten en confetti

Tips voor het vinden van de juiste bruidsfotograaf

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. En welkom in de wereld van Weddingplanner. Tenminste zo zal het voor jullie voelen. Want er moet een hoop geregeld worden. Zodra jullie de trouwdatum vast hebben staan kunnen jullie pas echt doorpakken. Want alles valt en staat met deze datum.

Hieronder zal ik een paar tips geven die ik als bruidsfotograaf belangrijk vind die jullie moeten weten. Yup er kan best een tip tussen staan die ervoor zorgt dat jullie van mijn website af zullen gaan. En dat vind ik helemaal niet erg. Want het is een bijzondere dag waar alles moet kloppen. Hieronder zal ik het allemaal toelichten.

Portfolio Bruidsfotografie

Portfolio, misschien wel het meest belangrijke van de trouwfoto’s. Want de foto’s zijn straks het gene waar jullie nog jaren op terug kunnen gaan kijken en deze moeten mooi zijn! Bekijk dus vooral uitgebreid de website van de fotograaf om te kijken of het jullie smaak is qua stijl en gevoel.

Welk gevoel krijg je?

Dit klinkt misschien wat diepgaand, maar het is wel enorm belangrijk om de juiste keuze te kunnen maken. Als je namelijk de portfolio van de fotograaf aan het bekijken bent dan moet je al helemaal verliefd worden op de foto’s en het gevoel krijgen dat je zelf al op de foto’s staat. Krijg jij al helemaal zin in je eigen bruiloft bij het zien van bovenstaande foto’s dan kun je contact opnemen met ons en wie weet zijn wij jullie bruidsfotograaf op jullie mooie bijzondere trouwdag.

Wat is de levertijd van de fotograaf

Lang wachten houden we allemaal niet van. Als bruidsfotograaf vind ik het heel belangrijk dat jullie de foto’s snel in huis hebben. Wat beloofd de fotograaf en hoe snel hebben jullie de foto’s binnen? Je wilt immers niet maanden op je trouwfoto’s te hoeven wachten. Zo leveren wij alle trouwfoto’s binnen 6 weken en in die 6 weken tijd ontvangen jullie meerdere previews en een toffe slideshow. Zo heb je dus telkens weer wat om naar uit te kijken.

Twee fotografen (second shooter)

Hebben jullie er wel eens over nagedacht om twee fotografen i.p.v Ć©Ć©n fotograaf jullie bruiloft vast te laten leggen? Dit neemt namelijk zoveel voordelen met zich mee. Nog meer mooie momenten die vastgelegd kunnen worden, nog meer creatieve foto’s en de feest foto’s zullen hierdoor nog mooier worden. Een klein voorbeeld die ik hierbij kan geven zijn de voorbereidingen. Dit wordt vaak op twee verschillende locaties gedaan en het is hier altijd enorm gezellig. Hoe tof zou het zijn als op beiden locaties een fotograaf aanwezig is.

De klik met de trouwfotograaf

Een bruidsfotograaf is zoveel meer dan alleen de fotograaf. Het gevoel moet van begin tot eind goed voelen. Ben je al helemaal verliefd geworden op de portfolio van de bruidsfotograaf? Super tof dan is de volgende stap een kennismaking inplannen. Dit is om te kijken wat de fotograaf voor jullie zou kunnen betekenen. Ook de klik met de bruidsfotograaf is enorm belangrijk. Want al die mooie foto’s die hij of zij heeft kunnen maken Ā zijn mooi geworden omdat de bruidsparen een goed gevoel hadden bij de fotograaf. De fotograaf moet als een vriend van jullie aanvoelen. Hij is er voor een groot gedeelte van de dag bij en dan moet het gewoon kloppen.

Luxe Trouwalbums

Luxe lederen trouwalbum

Je wilt natuurlijk ook je mooie foto’s terug kunnen kijken in een mooi trouwalbum. Bekijk ook wat de mogelijkheden zijn voor een trouwalbum. En of je deze misschien al bij het pakket krijgt.