Zwart wit foto van een verschrikt kijkende bruid die de ring niet om krijgt bij haar bruidegom

Sander wanneer ben jij beschikbaar?

Op 28 juni ’19 stapten wij na zo’n 16 jaar eindelijk in het huwelijksbootje. Vanaf het moment dat we besloten om te gaan trouwen, stond er 1 ding vast. Wij wilden Sander van Flexmi als bruidsfotograaf. We wisten dat hij geweldige foto’s maakte en daarnaast ook een ontzettend spontane fotograaf was, precies wat we wilden. We hebben daarom ook direct contact met Sander opgenomen en onze datum vast laten leggen in zijn agenda. Yes, gelukt! Nu kon het aftellen echt beginnen.

Tijdens de dag zelf waren Sander en zijn Second Shooter een gezellige aanvulling tussen de dag & avondgasten, maar tegelijkertijd waren ze ook zo onopvallend dat we van de meeste foto’s niet eens weet hadden. Wat een verassend toen we deze naderhand mochten bewonderen. Dit was echt de beste keuze, we hadden geen andere fotograaf gewild. En niet alleen wij waren ontzettend blij met alle prachtige foto’s, ook vrienden en familie waren zichtbaar onder de indruk en hebben traantjes weg moeten pinken tijdens het opnieuw beleven van de dag.

Sander heeft oog voor detail, kijkt verder dan het ‘standaard plaatje’ en gaat niet voor de brave geijkte foto’s. Precies wat wij zo gaaf vinden aan zijn fotografie. Het contact met Sander is prettig en verloopt soepel. Hij is ontzettend enthousiast en houdt zichtbaar van zijn vak. Heerlijk! We hebben een meer dan geweldige dag gehad en Flexmi bruidsfotografie was hier de perfecte keuze bij. Sander, bedankt!

Mark & Kelly