Reviews Bruidsfotografie Workshop

Peter Kasbergen

“In januari 2018 heb ik met veel plezier de Marketing workshop van Sander gevolgd. Als je een praktische, hands-on en direct bruikbare aanpak zoekt: this is it! Sander deelt eerlijk en open zijn marketing proces met je, zodat je naderhand meteen aan de slag kan met al zijn tips. Zeker een aanrader!”


Gonnie van Roij

“Vandaag de toffe workshop Marketing gevolgd. Als je jouw onderneming naar een hoger niveau wilt tillen of als je juist net begint en goede input wilt krijgen hoe je het op marketing-vlak moet aanpakken, dan is deze workshop een echte aanrader. Met veel enthousiasme staat Sander te vertellen en uitleg te geven en met een hoofd vol inspiratie ga je naar huis!”


Wim Wilmers

“Wil je je als trouwfotograaf verder ontwikkelen op het gebied van marketing en wat daarbij allemaal komt kijken dan moet je deze workshop van Sander absoluut NIET overslaan. Je krijgt voldoende input om ook jou bedrijf succesvoller te maken. Bijkomend voordeel is dat de workshop op een open en enthousiaste wijze wordt gegeven en het geen moment saai wordt.”


Petra Vermeer

“Vorige week heb ik de marketing workshop gevolgd! In een woord geweldig. Ik kwam thuis met een hoofd vol informatie. Ik heb ook een hele andere kijk op dit onderwerp gekregen en heb er superveel zin in om er mee aan de slag te gaan. Sander bedankt voor je openheid en je enthousiasme!”


Henk Hennuin

“Een (marketing) workshop bij Sander is een belevenis. Super enthousiast over zijn vak, neemt hij je mee zijn keuken in. Hij maakt je lekker en hongerig met zijn verhaal. En daarna krijg je alle recepten en mag je in alle potten en pannen kijken, er zijn geen geheimen. Ik kon al lekker koken, maar door Sanders workshops verwacht ik binnenkort mijn eerste ster!”


Monique Bonnema

“24 oktober heb ik de FLEXMI Marketing workshop gevolgd bij Sander! Wederom een goede uitleg en geen vraag is te gek! Door de enthousiaste manier van vertellen krijg je meteen zin om al het geleerde toe te passen! Deze workshop heeft mij geïnspireerd om meer uit mijn Facebook marketing te gaan halen. Thx Sander!”


Sandra Gielesen-Roeling

“Ik heb gisteren bij Sander de workshop marketing voor bruidsfotografen gevolgd. Zo fijn dat we een kijkje mochten nemen in zijn wereld van marketingstrategie. Sander is enthousiast en open over alle informatie die hij deelt. Natuurlijk moet je er uiteindelijk zelf mee aan de slag, maar Sander geeft je goede handvatten, tips & trics en een dosis inspiratie! Dus Sander, graag tot een volgende keer!”


FLITSTECHNIEK / MARKETING / MENTORING / BRUIDSFOTOGRAFIE


Nancy Twickler

“Vandaag een 1:1 workshop gehad bij Sander van FLEXMI. In de auto terug naar huis heb ik zitten denken hoe ik het het beste kan omschrijven, maar ik blijf maar terug naar 1 woord: Top! Sander is super enthousiast, relaxed, helder en vriendelijk. Legt alles op een rustige manier uit. Kan gelijk vragen stellen en is een open boek. Altijd terughoudend geweest voor flitsers omdat ik niet wist hoe of wat, maar dat is als het goed is nu verleden tijd. Sander, echt top. Bedankt!!”


Evelien Hogers

“Vandaag een hele leuke en leerzame workshop flitsen gevolgd bij FLEXMI Photography. Sander neemt je helemaal mee in zijn enthousiasme voor fotografie, waardoor je met super veel inspiratie en creativiteit naar huis terugkeert. De locatie en de verzorging waren daarnaast ook uitstekend!

Dankjewel Sander!”


Rob Weijers

“Vandaag de 1 op 1 flitsworkshop gevolgd. Mijn hoofd tolt nog steeds. Sander, wat weet je het leuk en helder te brengen, wat ben je open en eerlijk en wat heerlijk die ruimte voor het stellen van vragen. Geen geheimen, alles op tafel. Dank voor het delen van je kennis!”


Nathalie Moors

“Tot voor kort had ik een haat-liefdeverhouding met mijn flitsers. Ik hoopte dat een 1-1-workshop bij Sander hier verandering in kon brengen. Wel, ik was vanaf de eerste minuut overtuigd dat dit was waar ik al een tijd naar zocht. In een relaxte sfeer en vol enthousiasme reikte hij duidelijke, inzetbare tips aan. Deze workshop heeft mij geïnspireerd, nieuwsgierig gemaakt en gemotiveerd om met mijn flitsers aan de slag te gaan. Sander, super super super bedankt!”


Nadeche van der Meulen

“Een paar weken terug een te gekke workshop bij Flexmi flitstechniek gevolgd. Supervet! Ik had nul ervaring op het gebied van flitstechniek, maar ik zag wel de toegevoegde waarde op het gebied van creativiteit wat je kan toevoegen met flitsers. En WOW, na het volgen van de workshop is dit helemaal bevestigd. Sander heeft mij zoveel toffe tips en tricks laten zien waar ik meteen mee aan de slag kan. Helemaal happy met deze workshop en kan het iedereen dan ook zeker aanraden. Thanks Sander.”


Gera Schoonens

“Vandaag een 1 op 1 workshop flitstechniek gevolgd bij Sander. Super om op deze manier te leren en veel inspiratie op te doen. Sander is heel open, er is alle ruimte voor vragen wat ik zelf erg prettig vind, hierdoor sloot de workshop perfect aan bij mijn leerbehoeften. Ik heb heel veel praktisch tools gekregen, nieuwe mogelijkheden opgedaan en handige tips gekregen waar ik gelijk mee aan de slag ga. De theorie werd gelijk praktisch gemaakt door het toe te passen en je gelijk kan ervaren hoe het werkt. Het is gewoon heel tof om zo door deze professionele en enthousiaste fotograaf geïnspireerd te worden!”