Origineel huwelijksaanzoek

Publicatie: Vriendin

Okay, dat het een super, fantastische, geweldige en compleet gestylede huwelijksaanzoek was, dat wisten wij allemaal al! Maar nu is de reportage na het blad “Bruid & Bruidegom”, ook nog eens gepubliceerd in de “Vriendin”.

Voor degene diender nog niet gelezen hadden. Hier nog een kleine samenvatting van de fantastische huwelijksaanzoek die van begin tot eind perfect uitgedacht was!

Dennis wilde zijn vriendin op een wel hele originele manier ten huwelijk vragen en besloot hierbij hulp in te roepen. En dat was niemand minder dan Mariëlle van Tintelend trouwen. Samen met haar heeft hij verschillende leveranciers weten te vinden die hun moment nog mooier zouden kunnen maken. And so we did! Het aanzoek had niet mooier kunnen zijn. Alles zat mee, het weer, de locatie, de styling, de leveranciers, nee even serieus echt alles was gewoon echt fantastisch. En hoe gaaf is het dat de foto’s en het fantastische huwelijksaanzoek maanden later weer opgepikt is door een tijdschrift dat door heel Nederland te koop is en in de winkels ligt.

Wil jij je vriend of vriendin verrassen met een te gekke huwelijksaanzoek en wil je dit vastgelegd hebben, je weet mij te vinden 😉 ik denk graag met je mee om er iets speciaals van te maken.

Benieuwd naar het huwelijksaanzoek en nog meer fantastische foto’s? Lees dan snel verder.