Lachend bruidspaar

Zijn foto’s zijn puur en echt en dat is precies wat we wilden

Wij zijn ontzettend blij met de keuze voor Sander als fotograaf voor onze bruiloft. Door corona moesten wij helaas onze bruiloft verzetten en verplaatsen van Portugal naar Nederland. Via via hoorden wij van Sander en we hadden geluk dat hij die dag nog beschikbaar was. Na het eerste kennismakingsgesprek wisten we gelijk dat we voor Sander zouden kiezen. Zijn foto’s zijn puur en echt en dat is precies wat we wilden. Daarnaast sprak de nuchterheid, het enthousiasme en de professionaliteit van Sander ons aan.

Sander heeft ons goed geholpen in het proces naar onze trouwdag toe. Zo gaf hij allemaal handige tips, van het niet vergeten van zonnebrand (wat op onze trouwdag zeker nodig was) tot het perfectioneren van het draaiboek en het bedenken van het juiste moment voor de groepsfoto (rond zonsondergang).

Wij kozen voor de optie van een second shooter. Echt een aanrader! Hierdoor zijn op de belangrijke momenten van meerdere hoeken prachtige foto’s gemaakt. En zo heb je ook opeens de perfecte foto van trotse ouders erbij zitten.

We vonden het erg gezellig dat Sander en de second shooter erbij waren

Op de dag zelf waren Sander en de second shooter tijdig aanwezig. Van gasten hoorden we dat het ze opviel dat er ontzettend veel foto’s gemaakt werden, maar dat het op zo’n professionele manier gebeurde dat het totaal niet stoorde. Sterker nog, we vonden het erg gezellig dat Sander en de second shooter erbij waren. We hebben ook veel gelachen bij de fotoshoot. We kozen voor een vrij korte fotoshoot, maar Sander was super creatief en heeft op een spontane manier de mooiste foto’s gemaakt!

Al vrij snel na onze trouwdag kregen we toegang tot de foto galerij. We zijn super blij met alle foto’s. Veel echte momenten en een prachtige kwaliteit. Zeker een aanrader!

Maarten & Tanja