Bruidspaar knuffelend in de regen

Onze oorspronkelijke fotograaf had afgezegd

Wij leerde Sander onder bijzondere omstandigheden kennen. Onze oorspronkelijke fotograaf had afgezegd, dus moesten wij opnieuw op zoek naar een fotograaf. Wat een tegenslag was dat, maar het heeft ook vreselijk goed uitgepakt. Onze bruiloft hebben we moeten verzetten wegens Corona en voor lang wisten wij niet zeker of het door kon gaan.

Zelfs door het beeldscherm voelden we gelijk een klik

Via een vriendin zijn we bij Sander terechtgekomen, wij hebben het contactformulier ingevuld en hij nam direct contact op. We hebben kennis gemaakt via skype en zelfs door het beeldscherm voelden we gelijk een klik. Sander is heel enthousiast en praat echt met passie over zijn vak en zijn bedrijf. Hij toonde medeleven voor onze situatie en het voelde direct heel vertrouwd. Wij hoefden niet meer verder zoeken, wij hadden onze nieuwe fotograaf gevonden. En wat een geluk dat Sander beschikbaar was op onze nieuwe trouwdatum!

Wij hebben gekozen voor het meest uitgebreide pakket, dus Sander en onze second shooter Jennifer waren er heel de dag bij. Vanaf het intieme van het aankleden tot bijna het einde van het feest.Ā Ze kwamen ruim op tijd aan en het moment dat Sander aankwam hoorde hij er gelijk bij. Het was net alsof we hem al jaren kenden en we voelde ons zo op ons gemak bij hem.

Met de fotoshoot weet hij de juiste plekken te vinden, op plaatsen waar je zelf nooit aan zou denken. En wij hadden ’s avonds regen tijdens het feest, toen is Sander ons nog even komen halen om daar ook prachtige foto’s mee te maken. Sander is echt de koning van de flitsers, zo knap hoe hij zulke mooie foto’s heeft kunnen maken in het donker.

Je merkt haast niet dat hij er is en toen wij de foto’s kregen waren er ook zoveel momenten waar wij geen idee van hadden. Hij weet echt op het juiste moment, op de juiste plek te staan.

De dag na de bruiloft kregen we gelijk een preview van de foto’s en we smachten gelijk naar meer. Deze waren al zo prachtig! En binnen 4 weken kregen we al de gehele reportage, wij hebben gelijk heerlijk na zitten genieten van onze mooie dag. Nu hebben wij nog de lastige taak foto’s uit te zoeken voor in het album, ik denk dat we extra pagina’s nodig hebben.

Als we de foto’s bekijken, denk ik dat we geluk hebben gehad dat onze oorspronkelijke fotograaf heeft afgezegd. Want Sander is echt een topper!
Bedankt voor de geweldige foto’s.
Gerrit & Froukje