Bruidspaar kust elkaar terwijl de familie en vrienden klappend toekijken

Onze bruiloft is schitterend vastgelegd

Allereerst moet ik zeggen dat Sander onze bruiloft echt schitterend heeft vast gelegd!

Maar wat ik misschien wel belangrijker vind, is dat zijn aanwezigheid in het begin van de dag een hele positieve invloed had op de sfeer en dat hij later nog amper merkbaar was in hele groep gasten en andere aanwezigen. Daardoor hadden wij niet het opgelaten gevoel dat we vaak wel hebben als er de hele tijd om je heen (en van je) foto’s worden gemaakt.

De hele dag is zoveel mooier en magischer geworden dan we hadden durven dromen. Dat kwam voor een belangrijk deel door de super aangename sfeer die er was binnen het groepje mensen dat heel lang dichtbij ons was. Dat waren Sander, Jan Persoon (de videograaf), Annemiek Wijsman (de visagiste en haarstyliste), Pauline Suidgeest (de babs) en natuurlijk onze ouders, getuigen en ceremoniemeesters.

Door onze (het bruidspaar) ingewikkelde agenda’s was het niet gelukt voor de bruiloft face-to-face met Sander af te spreken en hadden we elkaar alleen via facetime ontmoet. Daardoor was het best spannend of de klik er in het echt ook zou zijn, maar dat bleek echt direct goed te zitten. Het was heel fijn om te merken dat dat niet alleen voor ons gold, maar voor iedereen. Het was heel duidelijk dat niemand zich op enig moment geneerde of opgelaten voelde omdat Sander met zijn camera in de buurt stond om de bijzondere momenten vast te leggen. Dit heeft er voor gezorgd dat iedereen de dag als heel bijzonder heeft ervaren en dat de sfeer en emoties perfect zichtbaar zijn op de prachtige foto’s.

Lotte & Jurgen