Bruidspaar staat in de regen onder een paraplu

Ontroerende en fijne momenten fantastisch op beeld zijn vastgelegd

Nadat mijn vriend mij ten huwelijk gevraagd had, zijn wij via internet op zoek gegaan naar een fotograaf die bij ons zou passen. We wilden geen geposeerde foto’s, maar de dag vastleggen zoals hij zou verlopen.

Via Instagram hebben we vele bruidsfoto’s bekeken en die van Sander staken daar met kop en schouders bovenuit. Tijdens het intakegesprek hadden we een klik en besloten wij direct dat hij onze bruidsfotograaf “moest” zijn. En hij heeft onze verwachtingen meer dan waar gemaakt!

Sander en de second shooter waren stipt op tijd aanwezig op de locatie en gedurende de dag hebben we -naast gezellige momenten uiteraard want beiden waren erg prettig in de omgang- weinig gemerkt van hun aanwezigheid.

De foto’s zijn fantastisch! Een perfecte weergave van onze dag. Dankzij Sander kunnen wij met enorm veel plezier en trots terugkijken naar onze geweldige dag, waarbij alle vrolijke, ontroerende en fijne momenten fantastisch op beeld zijn vastgelegd. De foto’s spreken. Als je ze bekijkt waan je je even terug in de tijd: de sfeer van onze huwelijksdag is meteen weer voelbaar en het is alsof we ons opnieuw op de locatie en temidden van de andere gasten bevinden. En zeg nou zelf, het herbeleven van de mooiste dag van je leven, net zo mooi en sfeervol als dat het in het echt was, dát is toch precies wat je als bruidspaar wenst als je je trouwfoto’s bekijkt?

Sander, je hebt onze dag geweldig vastgelegd. Dankjewel!