Masters of Dutch Wedding Award winnaar

Masters Bruidsfotografie award

Voor mij als bruidsfotograaf is het vastleggen van een bruiloft meer dan alleen het fotograferen van een bruidspaar. Hoe tof als dit wordt bekroond met een award!

Elk moment van een trouwdag ben ik opzoek naar context, een verhaal, een moment wat bijdraagt aan de bruiloft. Het moment dat mijn geweldige bruid Ina de make-up in ging was zo’n moment waardat er veel gebeurde. Mijn ogen vielen meteen op het nichtje van de bruid. Dit valt niet te timen, dit is rustig wachten totdat hĆ©t moment plaatsvind. En het gebeurde! Zowel de visagist als het nichtje deden beiden dezelfde handeling! Hoe tof!

Ik ben echt super blij met de “Masters of Dutch wedding Photography Award”. Totaal onverwacht en ook van harte gefeliciteerd aan alle collega’s die ook een Award hebben mogen winnen.

Masters of dutch wedding Award winnaar