Masterclass ‘meer omzet’
Extra omzet zonder vieze verkooppraatjes!

Ik heb ruim 10 jaar ervaring als bruidsfotograaf, ben elk jaar volgeboekt en weet precies hoe je meer omzet kunt genereren zonder dat het TE overkomt!

Sander Van Mierlo spuit met champagne

Ruim 100+ fotografen volgden deze masterclass al en verdubbelde hun omzet!

Alles wat ik kan delen om extra omzet te verdienen vind je in één mega toffe
online masterclass

Korte video's

18 losse video's

Betaling in 1, 2 of 3 termijnen

Je eigen tempo

Wil jij als fotograaf:

Meer omzet per bruiloft (gemiddeld €400+)

Meer geld verdienen door jezelf te blijven?

Mooie trouwalbums verkopen

Meer album spreads verkopen

Slimmere pakketten

Meer uren verkopen

Korting? Heb ik niet op voorraad 😉

★ ★ ★ ★ ★
Award winning bruidsfotograaf
★ ★ ★ ★ ★

Journalistieke award winning bruidsfotograaf zijn en alleen verkopen wat ik wil en tof vind, zonder dat het als een verkooppraatje overkomt! Dit was mijn doel om na te streven en het is GELUKT! 

Ik ben een professionele bruidsfotograaf met elk jaar ruim €150.000 omzet, vlieg de hele wereld over om de meest toffe reportages te maken en fotografeer ik op hoog niveau 30 bruiloften per jaar. Ik word dus het hele jaar door geboekt.

Om mijzelf en mijn bedrijf te laten groeien volg ik elk jaar meerdere workshops. Dit alles werd bekroond met ruim 30 nationale en internationale awards. Ook ben ik trotse partner van Konpoli (Trouw)albums! Mijn cursussen en worskhops worden gesupport door Cameranu.nl & Disnet Distributors waar ik natuurlijk mega blij mee ben! Naast dit alles is het mij gelukt om mijn gezin altijd op de eerste plaats te laten staan en heb daar ook nooit concessies in hoeven doen!

Al ruim 5 jaar lang mag ik elk jaar ruim 200 bruidsfotografen verwelkomen in één van mijn workshops, fotografeer ik tientallen bruiloften per jaar en zit ik elk jaar ruim voordat het seizoen begint met een volle agenda!

★ Partner van Konpoli Albums ★ Ondersteuning door Camaranu.nl & Disnet Distributors ★ Awards gewonnen bij: Fearless, MyWed en Masters of dutch wedding photography

30

Ruim 30 awards heb ik al mogen ontvangen als bekroning op mijn werk

100

100% volle agenda ruim voordat het seizoen begint

200

Elk jaar volgen ruim 200+ fotografen één van mijn cursussen

Extra geld verdienen op een manier dat echt bij jou past!

Je weet dat het makkelijker kan en dat het toch eigenlijk niet moeilijk moet zijn om extra geld te verdienen, maar het lukt je gewoon niet. Alles wat je probeert lukt niet, je omzet blijft te laag en je werkt harder dan nodig is!

Ik weet precies hoe je je voelt! Na deze masterclass zul je nooit meer te weinig vragen voor je diensten, en weet je extra omzet te genereren op een manier die bij jou past!

Geef jij nog te vaak korting om die ene opdracht binnen te halen? Wat nou als ik je vertel dat die ene kleine korting grote gevolgen heeft voor de opdrachten daarna! De grootste fout die je kunt maken is korting geven, ik ga je laten zien hoe je dit kunt voorkomen.

Jarenlange ervaring die ik heb opgedaan heb ik in één bomvolle masterclass gestopt. Geen geheimen, geen misselijke verkoop trucjes, alles maar dan ook echt alles ga ik met je delen.

 

Bij deze mag ik je feliciteren met de extra omzet die jij nu al binnen handbereik hebt! TOP.

 

✅ Ik ga je laten zien dat je extra geld verdienen heel makkelijk is
✅ Ik ga je laten zien dat je jezelf beter kunt verkopen en toch jezelf kunt blijven
✅ Na deze masterclass geef je nooit meer korting 🥳

De complete masterclass in één handige app

Bekijk het overal en wanneer je maar wilt!

24/7 onbeperkte toegang via de handige app
✅ Te bekijken op desktop en mobiele apparaten
✅ Online platform met andere fotografen
✅ 18 video’s die je in je eigen tempo kunt bekijken
✅ Elk verkoop moment van een bruiloft wordt besproken

Wat krijg je allemaal van mij…

Samen kom je verder, toch? Daarom heb ik een plek gecreëerd waar je de online lessen kunt bekijken, een plek waar je van elkaar kunt leren, waar je vragen kunt stellen en je problemen kunt oplossen. Alle online video’s en de community heb ik samengebundeld in één handige app.

Meteen nadat je je hebt aangemeld voor de online masterclass heb jij binnen enkele minuten toegang tot de complete leeromgeving:

★ Duidelijke korte video’s ★ Toegang tot de online community ★ Onbeperkte toegang

De cursus kost €247 of 3x €87 ex. btw.

Aan het einde van deze masterclass:

verdien je per bruiloft extra geld
op een manier dat echt bij jou past!

Na deze online masterclass krijg jij precies wat je verdiend 🥳

Verkoop je alleen nog maar je mooiste pakketten
✓ Gaat je omzet per shoot of bruiloft omhoog
✓ Je blijft jezelf zonder een vieze verkooppraatje
✓ Ontvangt meer waardering van je klanten
✓ Je wordt nog gelukkiger en krijgt alleen maar leukere klanten
✓ Geef je nooit meer onnodige kortingen
✓ Werkt meer aan je bedrijf dan IN je bedrijf

Bruidspaar pakt eten en fotograaf lacht hierbij

Persoonlijke begeleiding
door Sander

Omdat ik uit ervaring weet dat je altijd wel ergens tegenaan loopt en vragen zult hebben, heb ik in de app een plek gemaakt waar je met al je vragen terecht kunt. Hierin zal ik en de medecursisten die deze masterclass ook hebben gevolgd al je vragen beantwoorden.

Portret Sander van Mierlo

Wist je datjes:

⭐️ Ik elk jaar mijn prijzen verhoog
⭐️ Mijn prijzen zijn verdubbeld in twee jaar tijd
⭐️ Ik beter verkoop als ik mezelf blijf
⭐️ Dat ik anderen voor meer omzet laat zorgen

⚠️ Zijn er dan echt geen nadelen aan de masterclass?⚠️

Natuurlijk wel!
Dit klinkt misschien heel gek en het is zeker geen verkooppraatje. De cursus is echt alleen voor fotografen die nog beter willen worden en meer willen verdienen door minder te doen! Nadeel aan de masterclass: je moet weten wat je met je extra geld aan moet 😉
Ik gok, dat dat wel goed moet komen!

Ik ga je helpen om je banksaldo te laten groeien!
Ben je daar klaar voor?

Zodra jij je hebt aangemeld kun je meteen beginnen!

€247
of in 3 termijnen van €87

400

€400 extra omzet per bruiloft

Door extra uren verkoop

12

Keer per jaar live Q&A sessie

Al je vragen worden beantwoord

4

Binnen 4 minuten kun je al aan de slag

Je kunt vandaag nog beginnen

Logische vragen

Wil je nog iets weten? Kijk hieronder even of je vraag erbij staat. Staat jouw vraag hier niet tussen?
Stuur me dan gerust een mailtje of stuur een dm via Instagram.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Voor elke fotograaf die één of meerdere bruiloften fotografeert.

Ik heb nog niet zoveel opdrachten, kan ik dan meedoen?

Jazeker! In de online masterclass leg ik mijn werkwijze uit, deze kun je meteen toepassen op je toekomstige klanten. Je kunt het maar meteen goed leren.

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Je hebt onbeperkt toegang tot de online cursus.

Krijg ik ook persoonlijke begeleiding?

Jazeker! In de online community kun je mij en je mede cursisten vragen stellen.

Wanneer start de masterclass?

Wanneer jij wilt! Als je wilt, kun je over 4 minuten beginnen. De videolessen staan al klaar voor je.

Kan ik de cursus in termijnen betalen?

Wat tof dat je een cursus wilt volgen! Betalen in termijnen is zeker mogelijk. Je kunt bij het afrekenen kiezen voor 1, 2 of 3 termijnen.

Kan ik op elk moment instromen?

Ja, je kunt je inschrijven wanneer jij wilt.

Krijg ik een btw factuur bij mijn bestelling?

Jazeker, zodra je een cursus hebt aangeschaft, ontvang je een factuur in je mailbox. Alle tarieven die je ziet staan zijn ex. 21% btw. Uiteraard kun je dit als studiekosten in de boekhouding zetten.

Zit ik bij het volgen van de cursus vast aan bepaalde dagen en tijden?

Nee hoor, je kunt binnen de termijn van de cursus zelf bepalen wanneer je begint en wanneer je de video’s bekijkt. Zo kun je dus heel flexibel een cursus volgen, waar en wanneer jij wilt en zo vaak als jij wilt!

Hoe kan ik de video’s van de cursus bekijken?

Alle video’s staan in een afgeschermde online leeromgeving. Nadat je betaling voor de cursus voldaan is, krijg je automatisch per mail de inloggegevens hiervan en kun je meteen inloggen en de video’s bekijken.

Ik wil graag de cursus aanraden aan andere fotografen, kan dit?

Jazeker, wat tof dat je dit wilt doen. Ik vertel je hier alles over in de online cursus. Je kunt zo je investering ook terugverdienen.

Ik ga je laten zien hoe makkelijk het is om extra geld te verdienen op een simpele manier!
Zullen we er samen iets moois van maken en je banksaldo laten groeien? 🥳