Camera ploeg staat achter de gasten tijdens opnames Maried At First Sight

Achter de schermen bij Married at first sight

Een telefoontje, een bekende stem aan de andere kant van de lijn. Hey Sander hoe gaat het met je? Ja altijd goed was mijn antwoord. Sander, er gaat iemand trouwen die jij kent, het mag alleen nog niet bekend worden gemaakt. Het is namelijk voor het tv-programma Married at first sight seizoen 6. Ow tof, wie? Je tante Sylvia! Waaaaaaah super leuk!!! Ik hoefde eigenlijk niet eens meer na te denken over de vraag die Marielle van Bijzonder huwelijkssluiting ging stellen, want ik had al zo’n vermoeden wat ze ging vragen. JA-ik wil!

Toch is het wel een beetje vreemd, een bruiloft vastleggen van je tante, waar alles al voor geregeld is. En ook als bruidsfotograaf was het voor mij eens anders dan anders. Nu draaide het vooral om televisie maken en ik mocht tussen de camera teams door foto’s maken. En dat is wat ik jullie ook vooral wil laten zien. Hoe het er achter de schermen uit ziet tijdens de opnames van Married at first sight.