Loveshoots

Willen jullie professionele foto’s van elkaar in plaats van een korrelige selfie. Willen jullie de echte emoties en de super leuke momenten laten vastleggen? Kies dan voor een gezellige loveshoot samen met jouw geliefde. Een gave fotoshoot waarin jullie liefde voor elkaar centraal staat. Kies een locatie waar jullie romantiek perfect tot zijn recht komt. Misschien hebben jullie wel een locatie die een bijzondere plek in jullie hart inneemt. De plaats waar hij je ten huwelijk vroeg of het romantische oude straatje waar jullie elkaar voor het eerst kusten. Deze locaties resulteren gegarandeerd in dromerige foto’s waar de verliefdheid vanaf spat.

Dé Loveshoot

Samen spreken we een tijd en plek af voor jullie loveshoot. Wat ik het belangrijkste vind is dat jullie veel plezier hebben en volledig op jullie gemak zijn. Ik neem dan ook ruim de tijd voor deze fotosessie. In ongeveer anderhalf uur schiet ik romantische foto’s van jullie in een ongedwongen en ontspannen sfeer. Naderhand kunnen jullie alle foto’s bekijken op origineel formaat in een persoonlijke beveiligde web gallery. Via deze gallery kunnen jullie de foto’s gemakkelijk downloaden en/of delen met jullie familie en vrienden.

Loveshoot in het buitenland – L’amour toujours

Parijs is met zijn smalle straatjes, knusse bistro’s en en fonkelende lichtjes met recht de stad van de liefde. Een prachtige plek om jullie liefde echt te laten stralen. Ik leg jullie graag vast in deze sprookjesachtige omgeving, of het nou Parijs, Ibiza of Barcelona is. Een prachtig kerst- of valentijnscadeau! Het programma voor de loveshoots in buitenlandse steden ziet er iets anders uit dan normaal. Tijdens deze fotoshoot doen we twee sessies op een dag. Een sessie vindt plaats tijdens het ochtendgloren en eentje in de mysterieuze schemering, omdat het licht dan op zijn allermooist is. Beide momenten duren ongeveer anderhalf uur. Een prachtige manier om jullie samen vast te leggen op meerdere locaties, op verschillende momenten van de dag. Hebben jullie interesse om samen met mij fantastische foto’s te maken in het buitenland? Neem dan contact met mij op en we gaan er iets fantastisch van maken!

Ook perfect als voorbereiding op jullie trouwdag

Om ervoor te zorgen dat jullie op de foto’s van jullie grote dag stralen als nooit te voren is het een tof idee om een loveshoot te boeken. Niet voor niets wordt dit ook wel een pre-weddingshoot genoemd. Deze fotosessie levert niet alleen prachtige plaatjes op, maar is ook een uitgelezen kans om alvast te wennen aan de camera en mijn werkwijze als bruidsfotograaf. Het belangrijkste is dat jullie vooral lekker plezier kunnen hebben, want dat zie je terug op de geschoten foto’s. Bovendien zijn de foto’s prachtig materiaal om te gebruiken als details voor jullie bruiloft. Gebruik er bijvoorbeeld een voor jullie trouwkaart of safe the date-kaart.

Prijzen Loveshoot

Wil je samen met jouw grote liefde een onvergetelijke dag en een ongedwongen fotoshoot? De fotoshoot kost €270,-. Bij de fotoshoot ontvang je alle geselecteerde en bewerkte foto’s in een eigen persoonlijke gallery waar je al jullie momenten terug kunt bekijken en makkelijk kan downloaden. Ook kun je de loveshoot nog specialer maken door te kiezen voor een luxe fotoalbum met de foto’s van jullie loveshoot.

Huwelijksaanzoek

Wil jij je vriendin ten huwelijk vragen? Ssst vertel niet dat je dit gelezen hebt. Je kunt de loveshoot namelijk ook boeken bij je huwelijksaanzoek? Neem contact op voor de mogelijkheden en dan maken we van jouw originele huwelijksaanzoek een blijvende herinnering.

 • Alles is liefde
 • 270 ♥︎
  • Loveshoot van 1,5 uur
  • Online galerij
  • Ontspannen en geen overgeposeerde foto’s
 • Verliefd in het buitenland
 • 500 ♥︎
  • 2x fotoshoot van 1,5uur
  • Online galerij
  • Ochtend en avond fotosessie
  • Inclusief luxe fotoboek
  • Excl. reis & verblijf