Zwart wit foto van verliefd koppel op de weg voor de fotoshoot

Het verhaal achter…

Ken je het gevoel dat je eeuwenlang geduld moet moet hebben voor iets? Dat had ik ook bij deze foto. En niet vanwege de fotoĀ zelf, die was binnen 5 min geschoten. Maar dit idee had ik namelijk al 2 jaar in mijn hoofd zitten.

Twee jaar geleden was ik in Parijs toen ik een super gave fotoshoot op de Arc de Triomphe. Een foto waar je de auto’s als een waas voorbij zag rijden en de Arc er krachtig uitsprong. ToenĀ ik de foto eenmaal had kreeg ik het idee wat nou als ik daar een super leuk stel neerzet?!Ā En dat leuke stel vond ik, namelijk het bruidspaar dat in juni 2016 in het huwelijksbootje stapt. Samen gingen we naar Parijs om een super gave loveshoot neer te zetten en mocht ik dit idee tot leven laten komen!

Iedereen die wel eens in Parijs is geweest weet dat de Arc de Triomphe een echte bezienswaardigheid is en dus ook altijd erg druk met toeristen. Wat we hebben gedaan is van te voren een aantal test shots gemaakt om zo ervoor te zorgen dat ik midden op de weg (yup midden op de weg) tussen de rijbanen in, liggend op de grond niet alles nog moest instellen. Met mijn vader als assistent bij mij liepen we over het zebrapad de weg op. Het toekomstige bruidspaar liep voor mij uit en ging zonder enige twijfel midden op de weg staan. Ik ging in mijn favoriete ( šŸ˜‰ ) positie op de grond liggen en wachtte totdat de auto’s weer begonnen te rijden. Afwachtend en goed proberen te timen dat beiden rijrichtingen gingen rijden schoot ik de foto!

Het leuke aan een assistent mee hebben in dit geval mijn lieve vader, is dat je assistent dingen ziet die jij niet ziet. Zoals de 15 toeristen die geduldig op het zebrapad stonden te wachten en te kijken hoe ik de foto aan het schieten was. NieuwsgierigĀ dat ze allemaal waren, want ze keken allemaal stiekem mee op het schermpje van mijn camera wat ik geschoten had. Eenmaal toen ik opstond gingen ze allemaal weer verder waar hun voor gekomen waren, een foto maken van de Arc de Triomphe, maar niet zoals wij hem hebben šŸ™‚

Het resultaat? Zie hieronder!

Arc de Triomphe