Je merkte niet dat hij er was maar de foto’s bewijzen het tegendeel

Op 21 mei 2021 was het zover. Onze grote dag. Dat Sander onze bruiloft vast mocht leggen werd voor ons al snel duidelijk na het zien van al zijn mooie foto’s op Instagram en Facebook. Geen standaard geposeerde foto’s maar lekker creatief!

Een half jaar voor onze trouwdag hadden we een loveshoot gepland. Dit was een hele fijne shoot, het voelde vertrouwd en ontspannen. Dat beloofde veel goeds voor onze trouwdag. De klik was er en het verliep heel soepel en gezellig. Zijn manier van werken is fijn, heel relax en wanneer de dag echt begonnen was met de daggasten, leek Sander wel verdwenen. Je merkte niet dat hij er was maar de foto’s bewijzen het tegendeel šŸ™‚

Er zijn ontzettend veel mooie en spontane foto’s gemaakt die hilarisch zijn om terug te zien. Deze momenten zijn zo puur. Vrijwel geen geposeerde foto’s en dat is zeker waar FLEXMI voor staat. De volgende ochtend had Sander al een super mooie preview gestuurd. Werkelijk PRACHTIG! Wat hebben we deze foto’s al vaak bekeken. Inmiddels hebben we al onze trouwfoto’s ontvangen en dan zijn we toch echt even stil… Onze dag was schitterend en we hebben er ontzettend van genoten. Sander zet ons weer even stil bij onze dag en alle mooie momenten die er waren.

Elke foto een eigen verhaal, en dan voelt het weer alsof die Ć©ne dag, vandaag is.

Dankjewel!

Liefs, Jelle & Rianne