Vrouw zegt volmondig ja op huwelijksaanzoek in Parijs

Huwelijksaanzoek Parijs

Dit is misschien wel het meest spannende wat ik ooit heb gedaan! Al helemaal omdat het 2 dagen lang stiekem moest. En wie mij kent als bruidsfotograaf weet dat ik alles op alles zet om de emoties vast te leggen. En dat is gelukt!

Een origineel huwelijksaanzoek

Een maand voor het grote moment plaats vond kreeg ik van Maikel een berichtje dat hij graag zijn vriendin ten huwelijk wilden vragen in Parijs. Dit wilde hij op een super originele manier doen! Hij had namelijk het idee om hetĀ huwelijksaanzoek vast te laten leggen, wat natuurlijk wel vaker gebeurd. Maar er kwam nog een verrassingselement om de hoek kijken! Hij had ook in gedachten dat de aanloop hiernaartoe werd vastgelegd, hoe tof!!! En zo’n uitdaging ga ik natuurlijk niet uit de weg!

Ik moet wel bekennen dat ik het wat onderschat heb. Je wilt gedurende die twee dagen dat ik ze heb mogen volgen niet ontdekt worden. Wat dus betekend dat je eigenlijk niet even een restaurantje in kunt gaan om te eten, een wc kunt opzoeken of de benen even rust kan geven als je tientallen kilometers hebt gelopen. Vervelend? Nee zeker niet want het was zo tof om te mogen doen. Het was het dubbel en dwars waard! Ik voelde mij net Peter R. de Vries!

Het aanzoek voor de Eiffeltoren

En dan was het moment daar, het huwelijksaanzoek! Mijn adrenaline schoot door mijn lichaam heen en ik moest mijzelf tot rust brengen om het moment goed vast te kunnen leggen. En echt alles zat mee! De zon begon te schijnen, er waren niet veel toeristen aanwezig die tussen mij en het aanstaande bruidspaar in konden komen te staan. Ik maakte oog contact met Maikel en daar ging hij… Door z’n knieĆ«n en vanaf dat moment ging alles heel snel! Het resultaat? De foto’s zullen het verhaal verder vertellen.

Benieuwd hoe ik het ervaren heb? Ik heb er ook een video van gemaakt en die is te bekijken onder de foto’s.

Maikel & Miriam, super bedankt voor de twee gezellige dagen ondanks dat we maar een klein uurtje echt bij elkaar zijn geweest.

Wil jij je vriend of vriendin ten huwelijk vragen op een super originele manier? Dat kan ik denk graag met je mee! Je kunt een mailtje sturen naar: sander@flexmi.nl


Vriend of vriendin ten huwelijk vragen?

Ik denk graag met je mee over een origineel huwelijksaanzoek. Mail mij gerust.