Bruidspaar steekt een rookbom af en kust elkaar

Hoe een droom en een ontmoeting werkelijkheid werden

8 januari 2022 de dag dat wij ons verloofde, maar zelfs al jaren daarvoor wisten wij en hoopte wij dat Sander onze fotograaf zou worden op onze bruiloft.
Een week na onze verloving stuurde we Sander een bericht en ook hij zei ja 😉 !

De contact momenten volgde, Sander dacht fijn met ons mee en stond altijd klaar voor onze vragen.

Onze trouwdag 1 juli 2023, een waar droom huwelijk! Kjell maakte zich thuis klaar met onze jongens en dat legde de second shooter Jeanine van Meekithappen_photograpy prachtig vast! Terwijl Sander bij mij vroeg in de ochtend op de trouwlocatie ( Sparrendaal) alles kwam vastleggen. Hij wist mij gerust te stellen en maakte zonder dat ik het doorhad de meest mooie foto’s van bijzondere voorbereiding momenten.

Gedurende de hele dag stonden Sander en Jeanine telkens op de juiste plek op t juiste moment. Werkelijk alles was top voorbereid en alles voelde ongedwongen.

We hebben zelfs gebruik gemaakt van rookbommen, wat super toffe foto’s opleverde! Sander maakt niet gewoon foto’s, nee het zijn momenten die vereeuwigd worden, dierbare herinneringen die vereeuwigd worden. Vereeuwigd zoals wij zijn, vereeuwigd van hoe wij met onze dierbare zijn, vereeuwigd hoe wij het leven en de liefde vieren .

Sander en Jeanine hebben onze dag onvergetelijk gemaakt! Gelukkig hebben we ook een mooi shot waarop we samen vereeuwigd zijn!

Onze dank is groot en kijken met veel liefde terug op deze tastbare en liefdevolle herinneringen!

Veel liefs Charlotte en Kjell

Locatie: Buitenplaats Sparrendaal

Muzikale begeleiding trouwceremonie: Meike van der Veer