Bruidspaar bij hooibalen

We hebben gelijk bevestigd dat Sander onze trouwfotograaf zou zijn!

Toen wij op zoek waren naar een trouwfotograaf waren we het al gauw eens over dat het een ‘niet standaard’ fotograaf moest zijn. We volgden Sander zijn vriendin al een tijdje op Facebook en via haar kwamen we dan ook bij Sander terecht.

Het voelde gelijk vertrouwd!

We waren binnen een paar seconden enorm enthousiast over zijn werk en hebben hem gelijk gemaild. We kregen een enthousiaste mail terug en al gauw volgde een afspraak. Wat een ontspannen en gezellig gesprek was dat, het voelde gelijk vertrouwd. Voor ons was hierdoor gelijk de keus gemaakt en we hebben gelijk bevestigd dat Sander onze trouwfotograaf zou zijn.

Op de dag zelf was Sander enorm relax, gezellig en onwijs enthousiast. We hadden zelfs niet eens meer door dat hij aanwezig was samen met Henk, de second shooter. Voor Sander was niks te gek. Hij stond op als hij een mooi plekje zag maar ging ook een tijdje relax zitten en zat te wachten op het perfecte plaatje.

Nu we de foto’s binnen hebben kunnen we ons alleen maar gelukkig prijzen dat we onze dag door hem hebben laten vastleggen. De perfecte plaatjes zitten er zeker tussen. Wat een mooi verhaal wordt er verteld met de foto’s en wat heb je ons goed op beeld weten te leggen. Precies zoals we zijn en precies hoe we alles hadden gewild.

Onze familie heeft veel gevraagd wie nou die fotograaf was en we hebben iedereen zijn Facebook en instagram doorgeven, dit omdat we iedereen net zo enthousiast willen krijgen als dat wij zijn.

We raden iedereen Sander (oké, ook Dianne😏) aan als trouwfotograaf.

Je krijgt geen spijt.!

Elze & Hessel