Bruid op het strand van Texel

Geen standaard of over geposeerde trouwfoto’s

Gefeliciteerd 

Jullie zijn verloofd en hebben jullie trouwdatum vast staan!
Nu zijn jullie natuurlijk ook nog opzoek naar een professionele bruidsfotograaf voor jullie trouwdag.
Goed nieuws, ik ben er graag bij!

“Bruidsfotografie met een twist, een stoer randje maar toch vol met emoties!”

Bruidspaar kijkt raar na ringen omschrijven en openingsdans

Hieronder zal ik in het kort uitleggen wat ik voor jullie zouden kunnen betekenen.

Een bruiloft draait in mijn ogen om familie en emoties. Als enthousiaste¬†bruidsfotograaf¬†leg ik al deze spontane momenten vast zonder iets in scene te zetten. Poseren voor de foto doen we ook niet aan! Dus geniet lekker van jullie trouwdag en wij maken de herinneringen voor later. De reportage kunnen jullie keer op keer weer terug kijken in de online galerij of download de foto’s op hoogste resolutie vanuit de galerij.

Geen geposeerde foto’s,
want dat is zoooo 2015!

Waarom FLEXMI fotografie?

 • Niet √©√©n maar twee¬†creatieve¬†bruidsfotografen (second shooter) *gratis bij het “All the way” pakket
 • Binnen 6 weken¬†al jullie mooiste trouwfoto’s in een online galerij (circa 350-500 foto’s)
 • Binnen √©√©n week jullie eerste preview
 • Een mooie slideshow van jullie trouwdag
 • Geen geposeerde foto’s
 • Een mooi luxe trouwalbum *optioneel
 • Wij werken met de beste album leveranciers van Europa
 • Professionele apparatuur
 • Geen reiskosten in NL & BE
 • Geen bewerkingskosten
 • Geen kwantiteit maar kwaliteit (beperkt aantal bruiloften per jaar)
 • Een kennismakingsgesprek om jullie dag en wensen te bespreken
 • Sander van Mierlo als bruidsfotograaf¬†op jullie trouwdag

Twee bruidsfotografen

Collage van een bruidsfotograaf aan het werk

Wow dat is een luxe! Ik (Sander) kom niet alleen jullie trouwdag fotograferen. Nee! Met twee professionele bruidsfotografen kunnen wij nog meer speciale en mooie momenten van jullie trouwdag vast leggen.

En goed nieuws, bij FLEXMI krijg je bij het “All the Way” pakket er een tweede fotograaf standaard bij! Graag leg ik in een kennismakingsgesprek de voordelen uit van een tweede fotograaf.

Wij zorgen dat we als ‚Äėfly on the wall‚Äô alle speciale momenten vastleggen, zodat deze bijzondere herinneringen nog vaak opnieuw beleefd kunnen worden.¬†We zijn op de juiste momenten op de juiste plaats. Zo kunnen wij alle momenten¬†van jullie trouwdag terug laten komen in jullie trouwreportage en trouwalbum.

Als bruidsfotograaf doen we er alles aan om alle intieme en levendige momenten vast te leggen die de sfeer van jullie bruiloft perfect weergeven!

De trouwfoto’s hebben alle verwachtingen overtroffen.
Linda & Jordy

Tarieven trouwreportages

Ik maak van jullie trouwdag een onvergetelijke en tastbare herinnering zodat jullie hier keer op keer weer op terug kunnen blikken en kunnen nagenieten van één van de mooiste dagen uit jullie leven. Als jullie mij kiezen als jullie trouwfotograaf, dan zijn jullie ervan verzekerd dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Jullie hoeven niet bang te zijn voor onverwachte extra kosten. In al mijn pakketten¬†zijn reiskosten binnen Nederland en Belgi√ę, een kennismakingsgesprek, de trouwreportage, nabewerking en levering van de trouwfoto‚Äôs in een persoonlijke galerij inbegrepen.

Een complete trouwreportage bij FLEXMI begint vanaf ‚ā¨1397 voor 6uur fotografie (per extra uur ‚ā¨135) en is daarna naar wens verder uit te breiden. Uiteraard is er ook een speciaal pakket waarin alle mogelijke opties al verwerkt zijn en jullie het meest complete pakket voordeliger af kunnen nemen.
Het lijkt mij super leuk om eerst kennis te maken en in een gesprek naar jullie plannen en wensen te kijken.

>> Bekijk hier meer trouwreportages <<


Collage van bruidsparen


Ervaringen van bruidsparen

– Zeldi & Franz –
Voor 2 mensen die er niet van houden om op de foto te gaan, was het lastig om aan een fotograaf te denken voor onze trouwdag. Na het onwijs leuke gesprek met Sander waren we ervan overtuigd dat hij de juiste persoon was voor onze dag. Wat hebben wij hier de juiste keuze gemaakt! Niet alleen hebben we snel, echt GE-WEL-DI-GE foto’s ontvangen maar ook hebben we het onwijs leuk gehad met zowel Sander als Jennifer (de second shooter).

Keihard gelachen, mooie momenten meegemaakt, het ene moment was het alsof ze er niet waren en het andere moment was het alsof ze dag gasten waren die gewoon bij de familie en vrienden hoorden. De FLEXMI stijl past helemaal bij ons, geen geposeerde foto’s, 100% spontaan en daardoor niet altijd even mooi (hier en daar een rimpel, onderkin, gekke kop), wat de emoties van de dag nog veel beter weergeeft. Deze bijzondere dag is zo goed vastgelegd dat we er nog jaren van kunnen nagenieten!

– Ruben & Gonny –¬†

Je plant een dag als deze lang tevoren en je hoopt dat het zo zal gaan als het eenmaal zo ver is. Wij hadden het ongelooflijke geluk dat het allemaal nog mooier, fijner, warmer en hartverwarmender bleek tijdens onze bruiloft.

Het relaxte, de happy tears, het plezier en al die fantastische mensen maakten er voor ons echt de mooiste dag van ons leven van. En nu, elke keer als we die prachtige momenten vastgelegd zien, krijgen we diezelfde intense geluk gevoelens weer terug. En dat is zoals we onze bruiloft gefotografeerd wilden zien … het blijvend opnieuw kunnen beleven van die mooiste dag.

Dankjulliewel Sander en Dani√ęl, voor jullie inzet, jullie zeer prettige manier van werken en jullie ontembare enthousiasme. Maar bovenal dank voor het vangen en vastleggen van al die mooie momenten, de prachtige emoties, het relaxte, de happy tears, ons geluk en al die fantastische mensen!

>> Lees verder voor meer ervaringen van bruidsparen <<


Vrijblijvend optie nemen op jullie trouwdatum:

Verder lezen:


Ervaringen van andere bruidsparen | Wie is FLEXMI? | Trouwalbums