Bruidegom sigaren foto genomineerd voor Bruid foto award

FLEXMI genomineerd voor de Bruidsfoto Award

Woehoe! Ik kan het eigenlijk nog niet geloven. De foto die al meerdere malen bij andere wedstrijden in de prijzen is gevallen is nu ook genomineerd voor de Bruidsfoto Award die wordt georganiseerd door het blad “Bruid & Bruidegom”.

Ik ben zo enorm blij met deze toffe foto. Want niet alleen de bruiden vinden het een toffe foto maar ook de bruidegommen worden hier enorm blij van! Want ook de bruidegom vergeten wij niet op een gave manier vast te leggen.

Genomineerd “Bruidsfoto Award”

Yup dat betekend dat ik nog niet gewonnen heb. Je mag namelijk een stem uitbrengen op verschillende foto’s. Met jullie hulp kan ik dus de felbegeerde Bruidsfoto Award winnen. Ik zou het dus echt super tof vinden als jullie een stem willen uitbrengen. Uiteraard mogen jullie ook op mijn collega’s stemmen. Maar kijk in de categorie “Bruidegom” dit is de laatste categorie extra goed 😉 (hint hint).

Laten jullie het weten als je gestemd hebt? Ik zou jullie dan persoonlijk willen bedanken. Uiteraard mag deze pagina ook gedeeld worden met vrienden, familieleden, buren, collega’s…..

Breng hier je stem uit.

Bruidegom sigaren foto genomineerd voor Bruid foto award