Fearless Award

Say what!!! Wie wil mij even knijpen?! Een Fearless Award. Dit was mijnĀ doel voor volgend jaar, maar het is mij gewoon al eerder gelukt, echt te gek!!

Een Fearless Award winnen is in mijn ogen het hoogst haalbare in de bruidsfotografie. Super trots ben ik dan ook dat ik hier een Award gewonnen heb! Wat helemaal leuk is, is dat je ook te horen krijgt wat de jury ervan vind dmv een live video op facebook. Dit is wat ze erover zeiden: “Dit is geweldig! Dit soort momenten gebeuren in een split second. Normaal zou ze het mes vastpakken en een gekke bek trekken. Nu heeft de bruidsfotograaf alles in 1 frame weten vast te leggen. De bruid met het mes, de vrouw naast haar en de taart“.

1 Award?

Een award metĀ een foto krijgen is al een hele eer en een kroon op mijn werk. Deze “Don’t mes with me” foto heeft inmiddels gewoon al 3 awards! WHAT!? Yup je mag mij weer even knijpen… Ik heb met deze foto namelijk al de nationale “Masters of Dutch Wedding Photography Award” en een internationale “MyWed Award” gewonnen. In mijn ogen heb ik nu het hoogst haalbare gehaald met deze te gekke foto! Nu ga ik deĀ foto met heel veel trots afdrukken op een mooie dibond met alle 3 de award logo’s erop, WOEHOE!

Fearless Award Winnaar