Bruidspaar poseert bij de zee met opspattend water

Dit was Ibiza…

Maanden van voorbereidingen, planningen, meetings en heel veel plezier vooraf! En al die maanden vielen ineens allemaal samen in een 5-daagse workshop op Ibiza!

WoW, wat een energie hing er in en rondom de vila! Zoveel enthousiaste fotografen die aan onze lippen hingen tijdens onze workshops! Gonnie die ons de wereld liet ontdekken van Moment Design, Arno die ons meenam in de Bokehlicious wereld en ik in de flits wereld en marketing.

We zijn gevallen en weer opgestaan, we hebben tranen gelaten die altijd in combinatie kwamen met een grote glimlach! Het was euforisch! We zitten nu nog dagelijks te appen in onze WhatsApp groep dat we allemaal weer terug willen! En hoe tof vind ik het om te zien dat iedereen het geleerde nu al aan het toepassen is!

Ik ga de foto’s het verdere verhaal laten vertellen! Als afsluiting wil ik ons lief bruidspaar nog bedanken voor hun geduld en plezier die ze hebben toegevoegd aan de fotosessies!

Ben jij bruidsfotograaf en wil jij bij onze tweede editie aanwezig zijn? Stuur dan nu alvast een mailtje naar: info@flexmi.nl om alvast vrijblijvend een plekje te reserveren.