Bruidspaar knuffelt terwijl de sluier in de lucht waait

Informatie & Prijzen

Bruidsfotografie met een twist, een stoer randje maar toch vol met emoties! Dat is FLEXMI. Dat zijn de kenmerken die ik graag meegeef in jullie trouwfoto’s.

Een bruiloft draait in mijn ogen om familie en emoties. Als enthousiaste bruidsfotograaf leg ik graag al deze spontane momenten vast zonder iets in scene te zetten. En poseren voor de foto doe ik liever ook niet aan. Dus geniet lekker van jullie trouwdag en ik maak de herinneringen blijvend.

De waterige ogen van een opa bij het zien van zijn kleindochter, die bibberige zenuwen bij het aantrekken van de jurk, de uitgelaten eerste danspassen op jullie feest en het losse mannengezelschap dat zich proostend voorbereidt op het huwelijkse leven. Dit soort ongeremde emoties vormen een prachtige collage van jullie speciale dag. Ik leg deze mooie momenten graag vast, zodat jullie nog jaren van jullie trouwdag kunnen nagenieten.

Geen ongemakkelijke geposeerde of standaard trouwfoto's! Want dat is zoooo 2005

Sander van Mierlo aan het werk tijdens een bruiloft

Twee bruidsfotografen

Wauw dat is een luxe! Ik (Sander) kom niet alleen jullie trouwdag fotograferen. Nee! Met twee professionele bruidsfotografen kunnen wij nog meer speciale en mooie momenten van jullie trouwdag vast leggen. En goed nieuws, bij het “All the Way” pakket van FLEXMI krijgen jullie er een tweede fotograaf standaard bij! Graag leg ik in een kennismakingsgesprek de voordelen uit van een tweede fotograaf.

Wij zorgen dat we als ‘fly on the wall’ alle speciale momenten vastleggen, zodat deze bijzondere herinneringen nog vaak opnieuw beleefd kunnen worden. We zijn op de juiste momenten op de juiste plaats. Zo kunnen wij alle momenten van jullie trouwdag terug laten komen in jullie trouwreportage en trouwalbum.

Met twee bruidsfotografen doen we er alles aan om alle intieme en levendige momenten vast te leggen die de sfeer van jullie bruiloft perfect weergeven!

Waarom FLEXMI fotografie?

Niet één maar twee creatieve bruidsfotografen (second shooter) *gratis bij het “All the way” pakket

Sander van Mierlo als bruidsfotograaf op jullie trouwdag

Persoonlijk contact

Binnen 6 weken al jullie mooiste trouwfoto’s in een online galerij

Alle trouwfoto’s te downloaden op hoge resolutie

Binnen één week jullie eerste preview

Geen standaard of geposeerde foto’s

Geen kwantiteit maar kwaliteit (beperkt aantal bruiloften per jaar)

Een mooi luxe trouwalbum *optioneel

Wij werken met de beste album leveranciers van Europa

Professionele apparatuur

Geen reiskosten in NL & BE

Geen bewerkingskosten

Een kennismakingsgesprek om jullie dag en wensen te bespreken

Tarieven Trouwreportages

Ik maak van jullie trouwdag een onvergetelijke en tastbare herinnering, zodat jullie hier keer op keer weer op terug kunnen blikken en kunnen nagenieten van één van de mooiste dagen uit jullie leven. Als jullie mij kiezen als jullie trouwfotograaf, dan zijn jullie ervan verzekerd dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Jullie hoeven niet bang te zijn voor onverwachte extra kosten. In al mijn pakketten zijn reiskosten binnen Nederland en België, een kennismakingsgesprek, de trouwreportage, nabewerking en levering van de trouwfoto’s in een persoonlijke galerij inbegrepen.

Een complete trouwreportage bij FLEXMI begint vanaf 1997,- voor 6 uur fotografie (160 per uur extra) en is daarna naar wens verder uit te breiden. Het lijkt mij super leuk om eerst kennis te maken en in een gesprek naar jullie plannen en wensen te kijken.

Vrijblijvende optie nemen op jullie trouwdatum: