Bruidspaar poseert in een verlichte zaal

Bruidsfotograaf Klooster Bethlehem

Al vanaf de kennismakingsgesprek keek ik enorm uit naar de bruiloft van Daantje & Kevin. De voorpret begon al met een te gekke loveshoot op Ibiza.

Klooster Bethlehem

Om heel eerlijk te zijn weet ik niet zo goed hoe ik de trouwdagĀ moet omschrijven, het was zo VET, GRANDIOOS, MOOI, PRACHTIG, GEWELDIG…. Het kersverse bruidspaar ging echt “all the way“. Vanaf de voorbereidingen tot en met het feest was het voor mij als bruidsfotograaf een feestje om bij te zijn!
Ik laat de foto’s het verhaal wel vertellen šŸ˜‰

Daantje & Kevin, bedankt voor alles! Ik heb er onwijs van genoten!

Mannequin challenge – Bruiloft

En deze wil ik jullie ook zeker niet onthouden, de meest toffe mannequin challenge die je ooit hebt gezien!