Bruidegom rookt samen met vrienden een sigaar

Voor bruidegommen ONLY!

Trouwen is in het algemeen toch echt iets voor de vrouw. Wij mannen doen alles voor onze aanstaande vrouw en zo ook de trouwdag helemaal naar wens invullen. Hoe gaaf is het dan om toch een echte typische bruidegom foto te maken?!

Trouwfeest

Net na de openingsdans en meerdere toffe momenten vast gelegd te hebben op de dansvloer wilde ik samen met mijn second shooter (tweede bruidsfotograaf) opzoek gaan naar toffe fotoshoot plekjes. Na eventjes rondgelopen te hebben had ik meerdere plekken gespot om er nog even met het bruidspaar naartoe te gaan. Totdat de bruidegom ineens heel happy naar mij toe kwam en de magische woorden uitsprakĀ “ik heb ook sigaren“. JAAAAA dacht ik! Daar wil ik zeker wel iets tofs mee doen. Zo gezegd zo gedaan, binnen een paar minuten stonden wij buiten met de bruidegom en zijn vrienden. Externe flitser klaar om aan het werk te gaan en de mannen…. jaĀ die waren gewoon lekker hun ding aan het doen #HEERLIJK!

Voor mij als bruidsfotograaf was dit echt een fantastischĀ moment, niks geposeerd, niks opgezet, gewoon precies zoals de mannen zijn! Sigaar, biertje en een hoop gezelligheid! En dat allemaal voorĀ de ingang van deĀ prachtige trouwlocatie Fort Lent in Nijmegen.

Voor alleĀ aanstaande bruidegommen, als jij straks met je grote liefde het huwelijksbootje in stapt en samen met je toekomstige vrouw alles tot inĀ de puntjes geregeld hebt… Dan heb ik speciaal voor jou nog een aantal toffe ideeĆ«n die ik samen met jou wil gaan toepassen šŸ˜‰

LIKE it?! Laat dan een leuke reactie hieronder achter…

Bruidsfotograaf Nijmegen