Vroeger, toen ik nog klein was en niet wist wat ik wilde worden zat ik uiteraard nog op school. Niet wetende dat ik daar iemand zou ontmoeten op dezelfde school waarvan ik jaren later zijn bruiloft mocht gaan vastleggen. Hoe tof dat jaren later onze wegen weer kruisten en nu in een heel bijzondere en mooie trouw setting.

Trouwen in de winter is helemaal HOT, of moet ik zeggen ‘koud’?Ā 

De bruiloft van G&M was een prachtige trouwdag om vast te mogen leggen. Alle mannen in mooie strakke kostuums, de vrouwen gekleed in prachtige gala jurken, het was een waar genot om hierbij aanwezig te mogen zijn als bruidsfotograaf en mijn second shooter.

Beste trouwfotografen van Nederland

Wajoooow, dat 2022 een mooi en bijzonder trouwjaar ging worden wisten we al even. Zoveel bruidsparen die gingen trouwen door de verplaatsingen van voorgaande jaren.Ā Maar dat ik in de top 10 beste trouwfotografen van Nederland, BelgiĆ« en Luxemburg terecht zou komen klonk als een droom.

Maar dit bleek geen droom te zijn, maar werkelijkheid!! Ik mag gewoon zeggen dat ik in de TOP 10 beste bruidsfotografen van Nederland zit! šŸ¤©

Ik sta gewoon in de TOP 10, wie knijpt mij even!? Ik sta te stuiteren van enthousiasme en trotsheid!

Lieve Sander! Een paar dagen geleden hebben we onze prachtige fotoreportage mogen ontvangen. We hebben onze dag weer opnieuw beleefd. Met een lach en een traan hebben we op ons gemak alle foto’s bekeken en daarna misschien wel nog een stuk of 10x šŸ¤­

We zijn super blij met al onze prachtige foto’s en ontzettend dankbaar dat jij onze dag op jou manier heb kunnen vastleggen.
Hierdoor hebben wij voor altijd een dag om nooit meer te vergeten en terug te kijken hoe alles ook alweer is gegaan!
BEDANKTā¤ļøā¤ļø je bent een toppertje!

Dikke kus en knuffel van mr en mrs Littel.

Wat een fantastische fotograaf is Sander.

Afgelopen 5 juni heeft Sander (samen met Karin als tweede shooter) onze bruiloft vastgelegd. De foto’s zijn ontzettend spectaculair geworden; het is niet te doen om een kleinere selectie te maken van alle foto’s voor ons trouwalbum, want ze zijn allemaal enorm mooi geworden.