Lieve Sander! Een paar dagen geleden hebben we onze prachtige fotoreportage mogen ontvangen. We hebben onze dag weer opnieuw beleefd. Met een lach en een traan hebben we op ons gemak alle foto’s bekeken en daarna misschien wel nog een stuk of 10x 🤭

We zijn super blij met al onze prachtige foto’s en ontzettend dankbaar dat jij onze dag op jou manier heb kunnen vastleggen.
Hierdoor hebben wij voor altijd een dag om nooit meer te vergeten en terug te kijken hoe alles ook alweer is gegaan!
BEDANKT❤️❤️ je bent een toppertje!

Dikke kus en knuffel van mr en mrs Littel.

Wat een fantastische fotograaf is Sander.

Afgelopen 5 juni heeft Sander (samen met Karin als tweede shooter) onze bruiloft vastgelegd. De foto’s zijn ontzettend spectaculair geworden; het is niet te doen om een kleinere selectie te maken van alle foto’s voor ons trouwalbum, want ze zijn allemaal enorm mooi geworden.

Nadat mijn vriend mij ten huwelijk gevraagd had, zijn wij via internet op zoek gegaan naar een fotograaf die bij ons zou passen. We wilden geen geposeerde foto’s, maar de dag vastleggen zoals hij zou verlopen.

Via Instagram hebben we vele bruidsfoto’s bekeken en die van Sander staken daar met kop en schouders bovenuit. Tijdens het intakegesprek hadden we een klik en besloten wij direct dat hij onze bruidsfotograaf “moest” zijn. En hij heeft onze verwachtingen meer dan waar gemaakt!

Sander en de second shooter waren stipt op tijd aanwezig op de locatie en gedurende de dag hebben we -naast gezellige momenten uiteraard want beiden waren erg prettig in de omgang- weinig gemerkt van hun aanwezigheid.

De foto’s zijn fantastisch! Een perfecte weergave van onze dag. Dankzij Sander kunnen wij met enorm veel plezier en trots terugkijken naar onze geweldige dag, waarbij alle vrolijke, ontroerende en fijne momenten fantastisch op beeld zijn vastgelegd. De foto’s spreken. Als je ze bekijkt waan je je even terug in de tijd: de sfeer van onze huwelijksdag is meteen weer voelbaar en het is alsof we ons opnieuw op de locatie en temidden van de andere gasten bevinden. En zeg nou zelf, het herbeleven van de mooiste dag van je leven, net zo mooi en sfeervol als dat het in het echt was, dát is toch precies wat je als bruidspaar wenst als je je trouwfoto’s bekijkt?

Sander, je hebt onze dag geweldig vastgelegd. Dankjewel!

Toen Bastiaan en ik JA tegen elkaar zeiden gingen we opzoek naar een passende fotograaf. Al snel raakte we omvergeblazen door het vele aanbod bruidsfotografen. En waar let je dan op? We zaten te kijken naar allemaal foto’s van bruidsparen en we “voelden” het niet. Tot we bij Flexmi uitkwamen. Wat ons aansprak aan de foto’s van Flexmi was dat geen één van de foto’s geposeerd waren. Onze bruiloft had een festival thema, dus onze verwachting was dan ook dat de fotograaf die wij zouden kiezen mee kon bewegen met onze gasten.

We maakten een afspraak bij Sander thuis, en je mag best weten dat we daar ontzettend zenuwachtig voor waren. Sander gaf ons direct het gevoel dat alles goed zou komen. Hij vond ons festival thema direct helemaal te gek! Wat wij dan ook weer helemaal te gek vonden! We hoefden er niet lang na te denken, we wilden Sander op onze bruiloft hebben! Direct toen we thuis waren hebben we hem de opdracht gegeven.

Bastiaan en ik zijn niet van die mensen die graag voor de camera staan

Een paar maanden voor de bruiloft werden we uitgenodigd voor een LOVE SHOOT. Nou, ik kan je vertellen, de mensen die ons kennen zouden zeggen: “Jullie? Een love shoot?! Nee toch?!”. Bastiaan en ik zijn niet van die mensen die graag voor de camera staan. Maar man, man, man, wat hebben we hier geen spijt van zeg. De dag van onze love shoot was het super slecht weer. Sander vroeg of we de shoot wilden verplaatsten of toch wilden laten doorgaan. De fotoshoot zou in eerste instantie in de Soesterduinen zijn. We konden last minute terecht in een antiek winkel/brouwerij van een vriendin van ons. Sander paste zichzelf direct aan. Tijdens de shoot die langer dan 2 uur duurde heeft hij ons heel erg op ons gerust gesteld. Hij nam echt de tijd en zorgde ervoor dat de sfeer altijd relaxt bleef. De tijd vloog voorbij. Ook liet hij ondertussen de foto’s zien, echt WAUW!

Doordat we de love shoot gedaan hadden waren we al een beetje vertrouwd met de camera op de dag van onze bruiloft. Het fijne aan Flexmi is dat ze met z’n 2e komen. Hierdoor mis je nooit momenten. Ik vind het super leuk om in de foto’s terug te zien hoe de ochtend van Bastiaan was verlopen en hij kan mooi zien hoe mijn ochtend verlopen was. Sander geeft je nog handige tips en wederom stelt hij je enorm gerust.

Zelfs toen hij in mijn billen beet, haha!

Zowel Sander als de second shooter (wij hadden Marjolein, echt ook een hele goede fotograaf!) gingen helemaal op in het feest. We wilden niet een eindeloze fotolijst met geposeerde foto’s. En toch wist Sander alles en iedereen op de foto te krijgen. Alle momenten verwacht en onverwacht, daar was een fotograaf. Onze hond speelde een belangrijke rol tijdens onze bruiloft. Sander wist de hond mooi vast te leggen, zelfs toen hij in mijn billen beet, haha!

Wij zijn Sander ontzettend dankbaar voor het schieten van onze foto’s op onze dag. Je krijgt al snel een preview waardoor je snel kan nagenieten van je dag. Zodra de foto’s binnenkwamen hebben we serieus 3 dagen achter elkaar gekeken. We blijven maar kijken, je ziet steeds weer andere foto’s of andere details in de foto’s. Ze zijn zo te gek geworden. Nogmaals Sander, ontzettend bedankt!

Lieve Sander,

Al jaren volg ik jou op Instagram en ik bewonder je werk. Iedere keer weer verbaas ik me over de prachtige plaatjes die je schiet. Ik roep dan ook al jaren: “Die wil ik zelf ook!” Toen Sergio mij ten huwelijk vroeg en ik uiteraard ‘ja’ had gezegd, wist ik dan ook meteen dat ik jou wilde ‘hebben’ voor onze bruiloft. Er werd een kennismakingsgesprek gepland en ik was er zenuwachtig voor, omdat ik zó graag wilde dat Sergio net zo blij zou worden van je werk. Dat was het geval. Uiteraard!

Het gesprek zelf ging heel fijn. We hebben twee kindjes die niet van poseren houden, dus daar maakten we ons best wel zorgen over. Je stelde ons gerust en wist ons te verzekeren dat het mooie foto’s zouden worden. Maar met een gerust hart gingen we huiswaarts en we hebben je (onderweg naar huis in de auto) geboekt.

Het lange wachten begon, anderhalf jaar moesten we wachten. Door alle coronaperikelen was die tijd best wel spannend, maar uiteindelijk kregen we toch echt een go! En ineens was de dag daar. Je arriveerde ruim op tijd. De rust zelve nam zijn entree. Je had ook een superlieve second shooter bij je. Sergio en ik waren direct op ons gemak bij jullie.

Ik had de eer de meeste tijd met jou door te brengen. Je maakte een lekker praatje, plaatste goede grapjes en ging mee in de sfeer van het moment. Tussendoor maakte je foto’s, geheel in je hum. Je keek constant om je heen of je iets kon met de ruimte. Ik heb echt zitten genieten van je vakmanschap. Wachten, kijken, hier en daar een flitser plaatsen en klikken. Heel veel klikken!

Tijdens de fotoshoot op locatie liet je de kinderen zijn wie ze zijn. Ze mochten hun gang gaan en jij zette ons in de goede houding. Je hebt snelle tips klaar, je kijkt goed naar het stel voor je. Het was voor ons heel onwennig, foto’s worden niet zo vaak gemaakt van ons. Maar weer stelde je ons gerust dat alles goed zou komen.

Ook op de trouwlocatie was je overal. Hoe je het flikte, geen idee, maar je was overal bij. Alsof je ogen aan alle kanten van je hoofd hebt zitten. Binnen een dag hadden we een preview. Wat een plaatjes! We waren toen al sprakeloos en de rest moest nog komen. We kregen een slide show na ongeveer vier weken en kort daarna ook de hele galerij. De foto’s zijn ronduit prachtig. Juist dat ongedwongene, het niet (constant) hoeven poseren, zorgde ervoor dat onze kinderen nu op de foto’s staan zoals ze zijn, dat wij erop staan zoals wij zijn. We zijn ontzettend blij dat we het volledige pakket hebben gekozen, echt geen seconde spijt! Dit raad ik dan ook iedereen aan.

Sander, we zijn je eeuwig dankbaar voor de prachtige beelden: van ons, van ons gezin, onze familie en vrienden, van de dag zoals die was, van de liefde en de vriendschap. Bedankt dat je er was. Bedankt voor de herinneringen op (foto)papier!

Veel liefs,

Anne & Sergio