Beste trouwfotograaf van Nederland

Beste bruidsfotografen van Nederland

Beste trouwfotografen van Nederland

Wajoooow, dat 2022 een mooi en bijzonder trouwjaar ging worden wisten we al even. Zoveel bruidsparen die gingen trouwen door de verplaatsingen van voorgaande jaren. Maar dat ik in de top 10 beste trouwfotografen van Nederland, België en Luxemburg terecht zou komen klonk als een droom.

Maar dit bleek geen droom te zijn, maar werkelijkheid!! Ik mag gewoon zeggen dat ik in de TOP 10 beste bruidsfotografen van Nederland zit! 🤩

Ik sta gewoon in de TOP 10, wie knijpt mij even!? Ik sta te stuiteren van enthousiasme en trotsheid!

2022 Stond voor mij in het teken van creativiteit fotoshoot foto’s en spontane foto’s maken. Ik had als doel om kunst te creëren voor boven de bank en daarbij een prachtige journalistieke trouwreportage op te kunnen leveren. Samen met mijn tweede fotograaf hebben we prachtige foto’s op de meest onopvallende manier mogen maken. Om zo de meest unieke trouwfoto’s te krijgen.

Perfecte trouwfotograaf

Afgelopen week ontving ik nog een mega lief bericht van een bruidspaar: “bedankt dat je ons zo op ons gemak hebt laten voelen, het was erg gezellig”. Dit is waar ik het voor doe, elke trouwreportage leg ik vast alsof het mijn eigen vrienden zijn. Elk intiem moment wordt vastgelegd met de mooiste foto’s. Of het nou de bruid is of de perfecte sfeer die er is. Alles wordt vastgelegd.

Ik wil elk lief bruidspaar van de afgelopen jaren bedanken voor dit mooie cadeau! Zonder jullie en jullie bruiloft had ik dit niet voor elkaar gekregen!

Bedankt dat ik op jullie grote dag alle mooie herinneringen, emoties en prachtige momenten heb mogen fotograferen!

DANK! 🙏