Bruidspaar wordt omringd door vrienden met een groepsknuffel

Alle momenten verwacht en onverwacht, daar was een fotograaf

Toen Bastiaan en ik JA tegen elkaar zeiden gingen we opzoek naar een passende fotograaf. Al snel raakte we omvergeblazen door het vele aanbod bruidsfotografen. En waar let je dan op? We zaten te kijken naar allemaal foto’s van bruidsparen en we “voelden” het niet. Tot we bij Flexmi uitkwamen. Wat ons aansprak aan de foto’s van Flexmi was dat geen één van de foto’s geposeerd waren. Onze bruiloft had een festival thema, dus onze verwachting was dan ook dat de fotograaf die wij zouden kiezen mee kon bewegen met onze gasten.

We maakten een afspraak bij Sander thuis, en je mag best weten dat we daar ontzettend zenuwachtig voor waren. Sander gaf ons direct het gevoel dat alles goed zou komen. Hij vond ons festival thema direct helemaal te gek! Wat wij dan ook weer helemaal te gek vonden! We hoefden er niet lang na te denken, we wilden Sander op onze bruiloft hebben! Direct toen we thuis waren hebben we hem de opdracht gegeven.

Bastiaan en ik zijn niet van die mensen die graag voor de camera staan

Een paar maanden voor de bruiloft werden we uitgenodigd voor een LOVE SHOOT. Nou, ik kan je vertellen, de mensen die ons kennen zouden zeggen: “Jullie? Een love shoot?! Nee toch?!”. Bastiaan en ik zijn niet van die mensen die graag voor de camera staan. Maar man, man, man, wat hebben we hier geen spijt van zeg. De dag van onze love shoot was het super slecht weer. Sander vroeg of we de shoot wilden verplaatsten of toch wilden laten doorgaan. De fotoshoot zou in eerste instantie in de Soesterduinen zijn. We konden last minute terecht in een antiek winkel/brouwerij van een vriendin van ons. Sander paste zichzelf direct aan. Tijdens de shoot die langer dan 2 uur duurde heeft hij ons heel erg op ons gerust gesteld. Hij nam echt de tijd en zorgde ervoor dat de sfeer altijd relaxt bleef. De tijd vloog voorbij. Ook liet hij ondertussen de foto’s zien, echt WAUW!

Doordat we de love shoot gedaan hadden waren we al een beetje vertrouwd met de camera op de dag van onze bruiloft. Het fijne aan Flexmi is dat ze met z’n 2e komen. Hierdoor mis je nooit momenten. Ik vind het super leuk om in de foto’s terug te zien hoe de ochtend van Bastiaan was verlopen en hij kan mooi zien hoe mijn ochtend verlopen was. Sander geeft je nog handige tips en wederom stelt hij je enorm gerust.

Zelfs toen hij in mijn billen beet, haha!

Zowel Sander als de second shooter (wij hadden Marjolein, echt ook een hele goede fotograaf!) gingen helemaal op in het feest. We wilden niet een eindeloze fotolijst met geposeerde foto’s. En toch wist Sander alles en iedereen op de foto te krijgen. Alle momenten verwacht en onverwacht, daar was een fotograaf. Onze hond speelde een belangrijke rol tijdens onze bruiloft. Sander wist de hond mooi vast te leggen, zelfs toen hij in mijn billen beet, haha!

Wij zijn Sander ontzettend dankbaar voor het schieten van onze foto’s op onze dag. Je krijgt al snel een preview waardoor je snel kan nagenieten van je dag. Zodra de foto’s binnenkwamen hebben we serieus 3 dagen achter elkaar gekeken. We blijven maar kijken, je ziet steeds weer andere foto’s of andere details in de foto’s. Ze zijn zo te gek geworden. Nogmaals Sander, ontzettend bedankt!