Bruidspaar kust elkaar in de trouwauto

Al jaren volg ik jou op Instagram en ik bewonder je werk

Lieve Sander,

Al jaren volg ik jou op Instagram en ik bewonder je werk. Iedere keer weer verbaas ik me over de prachtige plaatjes die je schiet. Ik roep dan ook al jaren: “Die wil ik zelf ook!” Toen Sergio mij ten huwelijk vroeg en ik uiteraard ‘ja’ had gezegd, wist ik dan ook meteen dat ik jou wilde ‘hebben’ voor onze bruiloft. Er werd een kennismakingsgesprek gepland en ik was er zenuwachtig voor, omdat ik zó graag wilde dat Sergio net zo blij zou worden van je werk. Dat was het geval. Uiteraard!

Het gesprek zelf ging heel fijn. We hebben twee kindjes die niet van poseren houden, dus daar maakten we ons best wel zorgen over. Je stelde ons gerust en wist ons te verzekeren dat het mooie foto’s zouden worden. Maar met een gerust hart gingen we huiswaarts en we hebben je (onderweg naar huis in de auto) geboekt.

Het lange wachten begon, anderhalf jaar moesten we wachten. Door alle coronaperikelen was die tijd best wel spannend, maar uiteindelijk kregen we toch echt een go! En ineens was de dag daar. Je arriveerde ruim op tijd. De rust zelve nam zijn entree. Je had ook een superlieve second shooter bij je. Sergio en ik waren direct op ons gemak bij jullie.

Ik had de eer de meeste tijd met jou door te brengen. Je maakte een lekker praatje, plaatste goede grapjes en ging mee in de sfeer van het moment. Tussendoor maakte je foto’s, geheel in je hum. Je keek constant om je heen of je iets kon met de ruimte. Ik heb echt zitten genieten van je vakmanschap. Wachten, kijken, hier en daar een flitser plaatsen en klikken. Heel veel klikken!

Tijdens de fotoshoot op locatie liet je de kinderen zijn wie ze zijn. Ze mochten hun gang gaan en jij zette ons in de goede houding. Je hebt snelle tips klaar, je kijkt goed naar het stel voor je. Het was voor ons heel onwennig, foto’s worden niet zo vaak gemaakt van ons. Maar weer stelde je ons gerust dat alles goed zou komen.

Ook op de trouwlocatie was je overal. Hoe je het flikte, geen idee, maar je was overal bij. Alsof je ogen aan alle kanten van je hoofd hebt zitten. Binnen een dag hadden we een preview. Wat een plaatjes! We waren toen al sprakeloos en de rest moest nog komen. We kregen een slide show na ongeveer vier weken en kort daarna ook de hele galerij. De foto’s zijn ronduit prachtig. Juist dat ongedwongene, het niet (constant) hoeven poseren, zorgde ervoor dat onze kinderen nu op de foto’s staan zoals ze zijn, dat wij erop staan zoals wij zijn. We zijn ontzettend blij dat we het volledige pakket hebben gekozen, echt geen seconde spijt! Dit raad ik dan ook iedereen aan.

Sander, we zijn je eeuwig dankbaar voor de prachtige beelden: van ons, van ons gezin, onze familie en vrienden, van de dag zoals die was, van de liefde en de vriendschap. Bedankt dat je er was. Bedankt voor de herinneringen op (foto)papier!

Veel liefs,

Anne & Sergio