Fotoshoot in de gondel in venetië

After wedding fotoshoot – Venetië

Een after wedding fotoshoot in Venetië is een droom van elke bruidsfotograaf. Wat begon als grap (of stiekem niet) zorgde ervoor dat ik twee weken later weer in Venetië was voor een after wedding shoot. In drie weken tijd vloog ik maar liefst 3x naar Italië toe.In de zomer vakantie gingen mijn vriendin en ik lekker een weekendje weg naar Venetië. Dit was voor ons de tweede keer dat we naar Venetië gingen. Beiden city trips zei ik bij elk mooi straatje dat ik tegen kwam, wat zou ik hier graag met een bruidspaar willen staan, zo fotogeniek is Venetië. Je kijkt echt je ogen uit. Het ene straatje is nog mooier dan het ander.

Na 3 heerlijke dagen vakantie gehad te hebben in Venetië stapte we weer op de boot richting het vliegveld. Het bruidspaar wat een week later ging trouwen in Toscane stuurde mij een berichtje met de vraag: hebben jullie nog tips voor Venetië? Wij gaan namelijk op huwelijksreis naar Venetië na onze Toscaanse bruiloft.

After wedding fotoshoot in Venetië

Grappend zei ik: ik heb heel veel tips, maar nog leuker is het als ik mee ga en dan weer mijn camera mee neem voor een fotoshoot. Dit zei ik eigenlijk als grap, maar meende het wel. Ik had namelijk de wens om een fotoshoot te schieten in Venetië met een bruidspaar en hun trouwkleding. De reactie van de bruid was precies waar ik op hoopte: Echt ik heb er geen woorden voor. Ik vond al dat we een echte droom bruiloft hadden, en nu komt dit er opens bij. Wanneer ik dacht dat het niet beter kon worden, wordt het beter 🥰

Enzo geschiede. Terwijl ik dus op terugweg was vanuit Venetië werd mijn volgende trip 2 weken later alweer geboekt terug naar het eiland. Eerst nog een tussenstop in Toscane voor de bruiloft van het bruidspaar een week later om vervolgens de week daarna weer naar Venice af te reizen.

Het was nog wel even passen en meten omdat ik ook nog een andere opdracht had staan om te spreken op een fotografen event. Maar de vluchttijden pakte precies goed uit dat ik meteen vanuit het event door kon richting Schiphol. Ik voelden mij net een rockstar….

De after wedding shoot in Venetië is een droom die uitkomt en ik heb zo’n voorgevoel dat dit zeker niet de laatste keer gaat zijn dat ik naar Venetië afrijs.

Mega veel dank aan Niels & Eline 🙏